Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Podsumowując euforia niesamowita i ciekawe doznania ogólnie wyjątkowe dla tej substancji ale takiego jadłowstrętu to nie miałem po niczym a wpierdoliłem już 60 różnych substancji i żaden aż tak mnie nie obrzydził do jedzenia No i brak snu jest bardzo doskwierający. Raz byłem na imprezie hardcore i wystarczyło mi tego około 400mg tylko na całą noc
Nie będę tego przyrównywał do amfetaminy, z którą ma wiele wspólnego chociażby właśnie z powodu wstrętu do jedzenia ( NEP np aż takiego wstrętu nie indukuje ) nie mniej jednak, można na tym polecieć nawet tydzień bez snu i poczuć na końcu że minął jeden dzień
( a przy okazji schudnąć nawet ponad 5kg i więcej ).
Bardzo trzeba uważać z dawkami, 100mg potrafi zrobić na prawdę mocną robotę.
Po południu lub wieczorem wjedzie 4-FMA lub predzej pentedron.
Nie powinienem zdechnąć, ani dostać ZS, nie?
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Zastanawiam się czy ktoś ostatnio w ogóle się bawi z pentkiem bo niby jest na rynku ale dostawca taki że chyba ma jakieś tam grono którym wysyła towar a innym wysyła jakiś syf...
No tutaj iv lub proch.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.
Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie
W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.