Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2878 / 21 / 0
Jeśli 500mg na pierwszy raz jest dla Ciebie za słabo, to już nie dorzucaj, bo po pierwsze zacznie się robić niebezpiecznie, jeśli łykasz bez podkładu benzo, a po drugie być może się zawiodłeś, bo oczekiwałeś opiatowego działania, a tram jest właśnie taki specyficzny, jakim go teraz czujesz.
Zresztą nic nie napisałeś o swojej tolerancji na opio etc. więc nikt Ci nie odpowie na pytanie.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 20 / / 0
rzeczywiscie oczekiwalem opiatowego dzialania
co do tolerki to ostatnio 500 kody miesiac temu i zadnych dragow do dzisiaj
staram sie kontrolowac ale jak przychodzi co do czego to wale co popadnie,
pomimo ze minely juz 3 godziny to dalej sie rozkreca i jest zajebiscie :)
tez macie obrzydzenie do fajek na tym?
  • 364 / 3 / 0
Niektórzy wyczuwają jeszcze wiekszą potrzebe jarania, więc to kwestia osobnicza.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Na pierwszy raz zapodałam tramadol i.v. 100mg. Było przyjemnie ;) wystarczająco przyjemnie jak na pierwszy raz.
Co do palenia, też mam obrzydzenie :-( Szkoda, bo po kodeinie tak fajnie się pali...
  • 1198 / 142 / 0
Ja na tramalowej fazie wypalam średnio paczke fajek gdzie normalnie w ciagu dnia wypale 4
  • 583 / 6 / 0
no ja tez j/w, niewiem o co wam chodzi, cos nie tak z wami %-D

albo poprostu nie palicie zbyt czesto na ogol
  • 2878 / 21 / 0
Postów nie usuwam, bo małe zboczenie z tematu nie jest czymś, za co Was wywalę, ale proszę już o koniec offtopu i trzymanie się głównych założeń wątku.
Zapraszam do:
http://talk.hyperreal.info/ktory-opiato ... 25066.html
http://talk.hyperreal.info/opioidy-knajpa-t35367.html
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 340 / 4 / 0
a ja opisze dziwna sytuacje, znajomek zarzucil sobie 150mg trampka (pokruszone retardy) i do tego 7,5mg rolek (i caly dzien palilismy jakis syntetyczny kanna ze stacjonarnych upominkow)
po zaladowaniu zaczely mu mocno lzawic oczy, czego nigdy nie mialem, ani nie znam nikogo kto by tak mial

jutro nie bedzie przeszkod dla niego, zeby wrzucil 250? czerwony sie nie zrobil, nie mial zadnych wysypek wiec zjechac nie zjedzie, ale moglby ktos ladnie wytlumaczyc na czym polega te lzawienie? czy to przez to, ze to jego pierwsza przygoda z opio?
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 182 / 3 / 0
Łzawienie często u mnie występuje. I to w prawie 3 letnim ciągu.
Dzieje się tak przy wchłanianiu się leku. W pierwszych 3 godzinach.
Pomagają zamknięte oczy, bo jak ma się otwarte to będzie łzawienie.

Po mojemu, to oczy robią się trochę suche i organizm reaguje na to większym wydzielaniem łez.
  • 284 / 4 / 0
Tak czytam czytam i trochę mnie zaczynacie przerażać, ale po kolei. Standartowa dawka kody u mnie to 600mg, tramal waliłem wiele razy, różne leki, maksymalne dawki 400-450mg. I retardy i nie, nieważne. W każdym razie cały czas piszecie, żeby dorzucać te klony w razie ataku padaczki. A co gdy nie dorzucam, bo nie mam i już? A planowane dawki to 450-500? Na ile jest to niebezpiecznie w moim przypadku i u osób z mniejszym doświadczeniem?
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?