Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 288 / 20 / 0
Co powiedzieć lekarzowi rodzinnemu żeby przepisał bo zawsze miałem od psychiatry ale nie chce mi się płacić stowy
  • 554 / 138 / 0
@Kamral Powiedz, że w pracy stresujesz się w trakcie jakichś zebrań, konferencji, gdy musisz zabierać głoś, przedstawić prezentacje i masz objawy typu drżenie i przyśpieszony puls.
Powinien, to łyknąć, bo to żaden ćpuński środek.

Nie cytujemy posta nad swoim. taurinnn
  • 2429 / 582 / 155
18 grudnia 2019Kamral pisze:
Co powiedzieć lekarzowi rodzinnemu żeby przepisał bo zawsze miałem od psychiatry ale nie chce mi się płacić stowy
Że stresujesz się np. publicznymi wystąpieniami, które masz często w pracy i odczuwasz wtedy przyspieszone bicie serca i drżenie. Możesz też coś wspomnieć o podwyższonym z powodu stresu ciśnieniu.

@up Lepiej wspomnieć jednak też coś o objawach kardiologicznych; propranolol jest typowo na arytmię/ciśnienie, bo lekarz jeszcze zechce przepisać hydroksyzynę czy coś innego na uspokojenie.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Uważajcie z tramadolem, wziąłem w dniu tramal nie pamiętam ile mg, ale fazowałem na nim gdzieś do 18, poszedłem spać ok 23-24 i wrzuciłem 100mg propan i nagle takie zajebiste uspokojenie/rozleniwienie, mówię kurwa zajebiście ale po chwili spłycony oddech i zrywy przed padaczkowe i to mocne, modliłem się aby tylko mnie padaka nie chwyciła... na szczęście zasnąłem i dobrze się wyspałem.

Kurde jakby nie było tych złych efektów to taka stówa była zajebista pod sen z opio... ale nie testujcie tego.

Solo 100mg już tak nie działa.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 9487 / 1865 / 2
Dużo by powiedziało gdybyś zmierzył ciśnienie i puls...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 439 / 110 / 0
@polymerase 100 mg? Ładnie dojebałeś, ale po co aż tyle? Ja po 10 mg już czuję, że zbyt wolno serce mi bije.
  • 3406 / 534 / 0
^up no bo naczytałem się tutaj że wrzucają nawet po 360mg.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 235 / 27 / 0
Skoro nie można łączyć betablokerów (blokada receptora beta1 lub blokada beta1 i beta2) z amfetaminą to czy można łączyć betablokery z bupropionem? Coś ma wspólnego ten bupropion z amfetaminą czy katynonem https://pl.wikipedia.org/wiki/Bupropion

ps. ja kiedyś łączyłem najmniejsze dawki metoprololu (12,5mg) (selektywny bloker beta1) z Sudafedem 1 tabletka (pseudoefedryną agonistą alpha 1 receptora adrenergicznego iteż chyba alpha-2) alfa- and ß2-adrenergic receptors, https://en.wikipedia.org/wiki/Pseudoeph ... _of_action ... bo miałem zatkany nos i szybkie bicie serca/niepokój

psychiatra do której chodze wie ze biore betablokery i proponowała mi Wellbutrin/bupropion czyli NDRI bo jestem strasznie osłabiony a teraz to już w ogóle kapota nie wychodze z domu bo nie mam siły chodzić....
  • 4965 / 870 / 0
Ja dostałem propranolol do bupropionie jak dostalem tachykardii, to jest chyba takie pierdolenie ze nie można łączyć, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Jest masa ludzi co się leczy na nadciśnienie i nie wierzę że wszyscy są swieci i nie przypudruja nosa. Bylo by głośno o zgonach z tego powodu a o rzadnym przypadku smierc i nie słyszałem. Sam biore metaprolol i pewnie za jakis czas stestuje na tym MDMA czy 4mmc oczywiście ostroznie.

Są raporty ludzi na forum z łączenia bb z ketonami i nic im nie było.

Akurat propranolol to najgorzej łączyć z tego co wiem ale sam to dostalem do bupropionu wzialem 300mg bupro i 30mg propra i nic mi nie było, tyle że nie pomógł na tachykardii ktora juz wcześniej wywołał sam bupro.

Najbezpieczniejszy czuba jest nebiwolol.
  • 288 / 20 / 0
@UP że co ?? wytłymacz mi w jaki sposób byłoby głośno o zgonach z tego powodu ? umiera młody człowiek na zawał to nie piszą później w gazetach że brał beta blokery i zaćpał i nie podają tego do ogólnej informacji. Nawet nie wiesz jakie są przerażające statystyki kiedyś a dawniej z zawałami serca. Czytałem ostatnio wywiad z kardiologiem to mówił, że dawniej w szpitalu się pracownicy zbierali żeby zobaczyć jak jakiś 30 latek umierał na zawał serca. Dziś jest to normą a umierają na zawał nawet 20 latkowie i podejrzewam że bardzo dużo jest właśnie przez takie doświadczenia z sybstancjami jak Ty piszesz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.