Powinien, to łyknąć, bo to żaden ćpuński środek.
Nie cytujemy posta nad swoim. taurinnn
18 grudnia 2019Kamral pisze: Co powiedzieć lekarzowi rodzinnemu żeby przepisał bo zawsze miałem od psychiatry ale nie chce mi się płacić stowy
@up Lepiej wspomnieć jednak też coś o objawach kardiologicznych; propranolol jest typowo na arytmię/ciśnienie, bo lekarz jeszcze zechce przepisać hydroksyzynę czy coś innego na uspokojenie.
Kurde jakby nie było tych złych efektów to taka stówa była zajebista pod sen z opio... ale nie testujcie tego.
Solo 100mg już tak nie działa.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ps. ja kiedyś łączyłem najmniejsze dawki metoprololu (12,5mg) (selektywny bloker beta1) z Sudafedem 1 tabletka (pseudoefedryną agonistą alpha 1 receptora adrenergicznego iteż chyba alpha-2) alfa- and ß2-adrenergic receptors, https://en.wikipedia.org/wiki/Pseudoeph ... _of_action ... bo miałem zatkany nos i szybkie bicie serca/niepokój
psychiatra do której chodze wie ze biore betablokery i proponowała mi Wellbutrin/bupropion czyli NDRI bo jestem strasznie osłabiony a teraz to już w ogóle kapota nie wychodze z domu bo nie mam siły chodzić....
Są raporty ludzi na forum z łączenia bb z ketonami i nic im nie było.
Akurat propranolol to najgorzej łączyć z tego co wiem ale sam to dostalem do bupropionu wzialem 300mg bupro i 30mg propra i nic mi nie było, tyle że nie pomógł na tachykardii ktora juz wcześniej wywołał sam bupro.
Najbezpieczniejszy czuba jest nebiwolol.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.