Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 583 / 6 / 0
na siniaki raczej nie ma sposobu, trzeba dobrze walic szoty i jak najszybciej docisnac miejsce wklucia wtedy bedzie si.
heparyna daje cos na siniaki?
  • 1611 / 34 / 0
Pare rzeczy co nie zrobiłem mnie prześladowało aż jedna przynajmniej już nie:
[quote="Maskaradore"][...]

PS: dzisiaj w ramach badań lab. zrobiłem pierwszy raz coś może niezbyt RDU - amf i.v.
Dostałem sort określony jako "bardzo bardzo dobry wład" - wygląd, zapach i konsystencja potwierdzały to. Bałem się jak chuj (czytaj art na głównej o 10-letnich badaniach Policji nad polską fetumbą), dlatego podług zasad RDU:
- walić mało i bardzo powoli
- na wejściu dobić wejście na pół mety i czekać "co oni tam sypneli"
- ale przede wszystkim: roztwór bardzo nisko stężony -

na wadze wyszło 0,2g, a znam amf from lab i wiem, że czysta feta jest w zasadzie zabójcza w dawce koło 150mg (50mg śmigało się ze 4h, czystość ponad 90%), ale to nichuja niewiadomo... Na szczęście - osoba została wcześniej wiele razy zweryfikowana jaki pradawny poznański dil, który nie mota gówna (chyba że szczerze mówi "jest, ale gówno - chcesz?" %-D ) bo mu psuje renome, traci klientów, a tożto jego zawód.

Buba miał bdb - nie typowy poznański skun, jeno bardziej wijące się liany - typowy (raczej outdoor sądząc po rozlazłych topach) Shaman albo TOP44 - dobra buba, bardzo dobra odmiana (unikalne działanie 50 sativa / 50 indica 8-( ), dobry dil.
Wtedy po raz pierwszy mi wyszło, że ważą to na miligramy bo jak w mordę 0,75g/sztuken i ten wład również lepiej doważony niż ze sklepu...

No działa kurwa :cheesy: Ale dałem te 200mg na 3ml, puknąłem 1ml, coś tam weszło, coś tam trzyma, ale mao, coś mao, a igieł brak (woda zassana z dzbanka do soku, pompa przepłuczona od ostatniej sesji) - miałem jedną igłę i muszę iść do apteki, bo nie i chuj - nie pukam więcej jak 2x razy - nauczcie się dziubaski, a łatwiej się nauczycie a pukanie przez dekady stanie się realne
buziakol:*
[..][/url]

Co wyszło po przemyśleniach i dojściu do siebie? - doskonale znając działanie lux-ketonów i.v. stwierdzam że amfa i.v. to syf jak chuj - wejście jest, ale bardzo słabiutkie (ketonowe to rozkurw totalny :heart: ), ale to co najgorsze to nawet nie zjazd -

zjazd rozkłada się na bardzo długo - zamiast skumulowanej na 6-12h depresji tutaj trwa ze 24 + 24h niespania = totalnie wymęczenie przez brak łaknienia i snu.

amfa TO LEK - bardziej lek niż ćpanie - po prostu "coś do pracy", "coś na niespanie"... Kiedyś miałem z labów 90% i lubiłem... ale wtedy nie znałem euforii.. IMO - lamus i kurz osiadły,

a co dziwne - i.v. trzyma bardzo bardzo długo, high trwa krótko, speed długo = długodystansowe gówno - na 200mg leciałem ze 3 doby.... Dobry wład - czysty i tani, Poznański :cool:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 840 / 26 / 0
Ten post wyżej utwierdza mnie w przekonaniu że lata Polskiej amfetaminy przeminęły i już nie wrócą.
Sam się przekonałem jakiś rok - pół temu że tego gówna nawet za darmo się nie opłaca brać .
A pamiętam chociażby parę ładnych lat temu wstecz miałem takiego dila który poszedł siedzieć jakoś na końcu lat 90 a dość sporo tematu miał gdzieś skitrane i po paru latach wyskoczył to ten towar który był w tamtych czasach to była petarda teraz tych małolatów którzy jarają się teraźniejszą fetą to dobra kreska/strzał zmiótłby z powierzchni ziemi .
Kolego wyżej ten twój wład to chyba został przedwcześnie zachwalony , i te śmieszne twierdzenia 90% co Ty chodzące laboratorium czy kolega kolegi powiedział ?
Żebyś puknął dobrej starej fety to byś zmienił zdanie że nie ma wejścia jak by Cię przygniotło na klacie plus bankowa nie moc złapania tchu przez parę sekund po strzale.
To jest prawdziwe wejście amfetaminy ! chociaż tak jak ja zanim wjebałem się w helupe potrafiłem na imprezy zarzucać sporo ścierwa i śmigać całe noce na balecie tak jak po wjebaniu się w hel mam wręcz obrzydzenie do wszelkiego rodzaju stymulantów i nawet za darmo bym ich nie chciał jedynym wyjątkiem jest kokaina ale to zupełnie inna bajka.
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
czarny3211 pisze:
Kolego wyżej ten twój wład to chyba został przedwcześnie zachwalony , i te śmieszne twierdzenia 90% co Ty chodzące laboratorium czy kolega kolegi powiedział ?
Chemik %-D Lab widziałem więc dyskusji nie ma.
No to ziomek pjona! - tak jest - tamten władek był inny, jeno go nie strzelałem tylko sniff, a tutaj nie wiem czemu:
- działał ewidentnie stymulacjone (właśnie długo w chuj jak kiedyś)
- jak był żeniony albo synteza zjebana / niedokończona to żaden syf nie zrobił mi ałka
- wejście na max 20% ketonu, ale ketonu daje 150mg a tu dałem nie więcej 70mg (bałem się o kardio)

To ile powiadasz lux-tru-włada sypać na strzała? Wolałbym uniknąć zgonu, poprzez zawał - są jeszcze jednostki w których można się zakochać.

• 1680 / 270 / 0
200mg iv to sporo za dużo na czystą, tyle w temacie. Za czystą mam na myśli taką 90+, taka może i wychodzi z laba ale już nie idzie dalej jako 90 bo to nie ma sensu. Nawet takiemu wielkiemu i znanemu Maskaradore da się rozrobioną na pół i powie, że to 80% to uwierzy, bo 45-50% to już jest bardzo dobra moc, skoro puknąłeś 200mg to tyle właśnie mogła mieć, około 50%
Największy przegryw na forum
  • 583 / 6 / 0
ja wale pol gieta i dopiero mnie wystrzela
o taka toc kvrwa zaj3bista feta
  • 1611 / 34 / 0
sprawdzone_info pisze:
200mg iv to sporo za dużo na czystą, tyle w temacie. Za czystą mam na myśli taką 90+, taka może i wychodzi z laba ale już nie idzie dalej jako 90 bo to nie ma sensu. Nawet takiemu wielkiemu i znanemu Maskaradore da się rozrobioną na pół i powie, że to 80% to uwierzy, bo 45-50% to już jest bardzo dobra moc, skoro puknąłeś 200mg to tyle właśnie mogła mieć, około 50%
Przecież pisałem, że znam działanie 50% i 90% sniff, a to ostatnio wiem dobrze od kogo było i jak mówisz 50% to mogło tyle być :-)
I nie puknąłem 200mg naraz tylko na 3 strzały - jeno dość szybko po sobie, bo wejście było słabo, a bałem się tyle fuki naraz, bo ketony to wiem skąd i że czyste, a fuka chujwie...

Nie szydź, gdyż na dziś to sam sobie ustalam jaką chcę mieć fukę - ile % czystości - takie wtyki :cool:
I tak kurwa - jestem orędownikiem i taką tylko fukę mogę tknąć - czystą, na wypierdol, pradawną - taką co motasz po pół wora i dajesz sampla niedowiarkom - tym sposobem można naprawić zjebany przez "żeniaczy" rynek.

• 721 / 3 / 0
Nie opłaca się brać już amfetaminy na 'sztuki'. Jedynie czystą dostawałam jak brałam w większych ilościach (5g+ było jakieś 80%?). Dzisiaj, żeby poczuć cokolwiek poszło fcanau jakieś 200mg po tym jak sniff nie podał. Ciekawe ile z tego to była fuka, z tego co widziałam w buteleczce to wciągnęłam więcej tynku niż kiedykolwiek w życiu :-/
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 333 / 12 / 0
Maskaradore pisze:
Pare rzeczy co nie zrobiłem mnie prześladowało aż jedna przynajmniej już nie:
Maskaradore pisze:
[...]

PS: dzisiaj w ramach badań lab. zrobiłem pierwszy raz coś może niezbyt RDU - amf i.v.
Dostałem sort określony jako "bardzo bardzo dobry wład" - wygląd, zapach i konsystencja potwierdzały to. Bałem się jak chuj (czytaj art na głównej o 10-letnich badaniach Policji nad polską fetumbą), dlatego podług zasad RDU:
- walić mało i bardzo powoli
- na wejściu dobić wejście na pół mety i czekać "co oni tam sypneli"
- ale przede wszystkim: roztwór bardzo nisko stężony -

na wadze wyszło 0,2g, a znam amf from lab i wiem, że czysta feta jest w zasadzie zabójcza w dawce koło 150mg (50mg śmigało się ze 4h, czystość ponad 90%), ale to nichuja niewiadomo... Na szczęście - osoba została wcześniej wiele razy zweryfikowana jaki pradawny poznański dil, który nie mota gówna (chyba że szczerze mówi "jest, ale gówno - chcesz?" %-D ) bo mu psuje renome, traci klientów, a tożto jego zawód.

Buba miał bdb - nie typowy poznański skun, jeno bardziej wijące się liany - typowy (raczej outdoor sądząc po rozlazłych topach) Shaman albo TOP44 - dobra buba, bardzo dobra odmiana (unikalne działanie 50 sativa / 50 indica 8-( ), dobry dil.
Wtedy po raz pierwszy mi wyszło, że ważą to na miligramy bo jak w mordę 0,75g/sztuken i ten wład również lepiej doważony niż ze sklepu...

No działa kurwa :cheesy: Ale dałem te 200mg na 3ml, puknąłem 1ml, coś tam weszło, coś tam trzyma, ale mao, coś mao, a igieł brak (woda zassana z dzbanka do soku, pompa przepłuczona od ostatniej sesji) - miałem jedną igłę i muszę iść do apteki, bo nie i chuj - nie pukam więcej jak 2x razy - nauczcie się dziubaski, a łatwiej się nauczycie a pukanie przez dekady stanie się realne
buziakol:*
[..][/url]

Co wyszło po przemyśleniach i dojściu do siebie? - doskonale znając działanie lux-ketonów i.v. stwierdzam że amfa i.v. to syf jak chuj - wejście jest, ale bardzo słabiutkie (ketonowe to rozkurw totalny :heart: ), ale to co najgorsze to nawet nie zjazd -

zjazd rozkłada się na bardzo długo - zamiast skumulowanej na 6-12h depresji tutaj trwa ze 24 + 24h niespania = totalnie wymęczenie przez brak łaknienia i snu.

AMFA TO LEK - bardziej lek niż ćpanie - po prostu "coś do pracy", "coś na niespanie"... Kiedyś miałem z labów 90% i lubiłem... ale wtedy nie znałem euforii.. IMO - lamus i kurz osiadły,

a co dziwne - i.v. trzyma bardzo bardzo długo, high trwa krótko, speed długo = długodystansowe gówno - na 200mg leciałem ze 3 doby.... Dobry wład - czysty i tani, Poznański :cool:
BEZ OBRAzy ale piszesz jak policjant to RAZ ode nie a poza ty to huja dostaleds a nie afetaine
<<<La Fete Continue..>>>
  • 659 / 2 / 0
Nie wiem czy to wina władka czy czegoś innego ale robię zawsze tak że wsypuję do kielicha określoną ilość do kieliszka do tego dolewam trochę wody mieszam. Później wrzucam filtr i zaciągam do pompki i zazwyczaj wszystko się nie rozpuszcza tylko zostaje trochę takiej białej masy nie rozpuszczonej. Ma ktoś podobnie bo wiem że towar jest dobry bo ładnie klepie tylko zastanawia mnie dlaczego nie wszystko się rozpuszcza , zanieczyszczenia ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.