Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Uriel »
o widzę, widzę że w smartszopie nie warto, ale chciałem się zapytać bo mam praktycznie pod domem i nie musiałbym zamawiać. Wielkie dzięki za pomoc :-)
1:

a benza to psychodelik?

2:

nie, to kurwa
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
jak zsumujesz nawet z przesylka to i tak taniej wyjdzie wiec po co przeplacac? ;-) a nasionka maja powaznie dobre. zreszta te 2g to i tak by Ci bylo za malo nawet na pierwszy raz. no chyba ze to 2g ekstraktu ale pisales ze nasiona wiec... wysokich lotow
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeSade »
crocodilla pisze:
Napisz może jakieś szczegóły przyjmowania. Nasiona dokładnie zmielone czy tylko rozgryzane? A może jakaś ekstrakcja? Powiedz co i jak na przestrogę kolejnym śmiałkom. ;)
Zmieliłem je dokładnie i zjadłem same.
  • 579 / 129 / 0
Jedna uwaga co do MO. Nasiona, które mnie tak straszliwie porobiły, wyglągdały jak te droższe z ich oferty (czarny kolor).
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Zauważ ze wszystkie maja czarny kolor...
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 579 / 129 / 0
pindyjski pisze:
Zauważ ze wszystkie maja czarny kolor...
Jeśli tak to mają jakieś dziwne zdjęcia na swojej stronie, bo te tańsze wszystkie są jasnobrązowe...
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Kwestia oświetlenia, ostatnie zdjęcie jest znacznie przyciemnione, a poprzednie zbyt rozjaśnione. Nawet jeśli to nie czarny, to na pewno bardzo ciemny brąz, wpadający w czerń, ale wszystkie są tego samego koloru.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2235 / 8 / 0
Gdybyście stanęli przed wyborem: czego ostatni raz w życiu spróbować - nasion z LSA czy grzybów semilanceata to co byście wybrali?
Dodam jeszcze, że może nie stoję przed takim wyborem, ale na psychodeliki będę mógł se pozwolić powiedzmy dwa razy do roku, i że mam ostatni tydzień na psychodelę, a potem dłuuuuga przerwa. Aha, obydwie substancje znam doskonale, tylko zdecydować się nie mogę.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 5 / 0
Ja bym zjadł grzybów, bo nie jadłem jeszcze :D Jeszcze :D Grzyby są bardziej wizyjne, tak? To na Twoim miejscu również bym zjadł grzybów.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2235 / 8 / 0
Grzyby są cholernie wizyjnie, ale nie to w nich jest ważne.
Nauczyły mnie szacunku i bojaźni do nich, i tak szczerze od ładnych paru miechów codziennie mam zamiar je zarzucić ale ostatecznie rezygnuje nie wiedząc czy to ten czas i czy jestem gotów na kolejne spotkanie.
Powój tylko dwa razy dostarczył mi wizuali, ale było to po hawajskim. Po Ipomoei za to mam wyjebitną ekstatyczną manię wielkości i jakość krystalicznego myślenia jakiego grzyby raczej nie dostarczają raczej. Tęsknie do LSA bo nie jest to substancja inteligentna jak psylocybina. LSA to mentalny, estetyczny, psychodeliczny speed, psylocybina to obca inteligencja.

Więc z jednej strony tęsknie do LSA choć nie jest tak spektakularne, a z drugiej wiem że to ostatnia szansa na grzyby i później nie spotkam się z nimi przez miesiące.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.