30 sierpnia 2021doochu pisze: Jak może nazywać się substancja która działa podobnie do benzo (GABA), wiem że może być przepisywana przez lekarzy na zaburzenia lękowe ...
Jakaś nazwa na "P" ale kompletnie nie pamiętam nazwy ...
Fajne foto to moze byc meta. Albo mef.
Pamietam ze dostawałem go albo przezroczysty jak szkło (w krysztale), albo brązowy ale nie w krysztale a takich jakby bardziej kawałkach szkła prostokątnych (?).
Działanie to głównie serotonina, orgazm słuchając muzyki po prostu, leżąc w łóżku potrafiłem sobie sam w myślach grac koncert jako dj. Po pierwszej kresce nie było tak ze chciało się tylko siedziec bo normalnie chodziłem i miałem trochę energii w tym wszystkim.
Czyli raczej nie kanapowy zamulacz ze siedzę i chuj, bo aż chciało się chodzić. Później jak wracałem do domu to leżałem tylko w łóżku i słuchałem muzyki. Największym kurwa plusem tego ketona był fakt pójścia spać. Przychodziła pewna godzina walenia i organizm już nie chciał więcej kresek, nie mogłem na nie patrzec: Zamykałem oczy i usypiałem jak dziecko (sen nie był jakiś długi ale jednak to zawsze pare godzin) - czego nie mogę powiedzieć o wszystkich ketonach jakie spotykam pod nazwa „mefedron” gdzie serce napierdala jak szalone po skończonej zabawie.
No i z takich efektów zjazdowych to 0 fizycznych, tylko jak po pigule w chuj smutno, oglbie cały dzień w depresji.
Dodam ze przez zabawę z w/w środkiem przestały na mnie działać jakiekolwiek piguły, nawet po roku przerwy.
Dodano akapity - 909
Czekałem na dentystę, siadłem na ławce w parku. Sporo opakowań po sprzęcie, blisterki po valium i Xanaxie. Co ciekawe ani jednej igły na ziemi, same "zatyczki" zrobione z tego plastiku od kolki, jak ktoś robił to wie o co chodzi.
Sama tabletka - mała 2-4mm (chyba jak klon 2mg), lekko wypukła, różowa, jedyne napisy to Q oraz 25. Co to może być z ciekawości? Stawiałbym na kwetiapinę albo coś podobnego (przez to q), bo na żadne benzopodobne mi to nie wygląda.
Ratownicy w karetce zrobili mi jakiś zastrzyk po którym momentalnie odpłynąłem w pozytywnym tego słowa znaczeniu, mega błogość uczucie rozpłynięcia na łóżku i kompletnie wyjebane na to, że właśnie połamałem konkretnie piszczel.
Nie wiem do czego to porównać bo pierwszy raz miałem taką bombe, efekt zmieszał się pewnie z substancjami które wczesniej przyjmowałem. Ktoś ma jakiś pomysł co mogli mi podać w takiej sytuacji ? morfina? lub coś podobnego ? Dodam, że faza zeszła po jakichś 40 minutach, później tylko wzmożona gadatliwość z ludźmi z sali szpitalnej :)
Dodano akapity - 909
[ external image ]
https://imageupload.io/i/Z9vUkKEPgM
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.