Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Wróciłem znowu do fenibutu po półrocznej przerwie, a właściwie to dłużej bo ostatnią dawke przyjalem w NL, w miedzyczasie leciał baclofen, prega, benzo. Dla mnie nie ma nic lepszego niż ten shieet, ten napęd, ta motywacja jaką daje to gówno przebija wszystko mi znane, a co śmieszne zaczynałem właśnie od fenibutu moją przygode politoxykomańską. Od maja z przerwami zażywałem benzo, różne, clon, alpra, bromek, diazepam. Ciekawe czy wyjdą objawy odstawienne, mam troche clonow jeszcze to najwyżej bd dorzucał do fenia odrobine i wyląduje elegancko. Kocham fenibut.
28 sierpnia 2023mmigotka pisze: Dobry to pomysł żeby po 1,5 mg klona zajarac bucha? Czy szkoda bucha marnować?
Możesz spróbować oczywiście od razu zejść do 1mg ale zbyt intensywne próby redukcji mogą wywołać odwrotny efekt w przypadku krótko działającej alpry. Więc lepiej to mieć na uwadze.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
07 sierpnia 2023london5 pisze: Jestem wjebany w benzo od dawna. Biorę to niemal codziennie. Muszę, bo bez tego nie mogę funkcjonować. Wiem, bo miałem kilkumiesięczną przerwę niedawno i byłem czysty, nie brałem bdz. Wracając do tematu. Tylko zmieniam sobie leki, raz klon, innym razem lorek, bromek etc. Są dni bez bdz ale to rzadkość. Zażywam stosunkowo małe dawki. Np. 2mg klona lub 2,5 mg lorazepamu mi wystarczy na cały dzień. Wybieram życie w nałogu, niż bez tego. Benzo mi bardzo pomaga, przecież jestem chory.
Jak długo brałeś to jeszcze włączenie 500mg kwasu walproinowego nie zaszkodzi by zabezpieczyć się przed ewentualną epilepsją
Ja się jedynie boje o padaczkę czy 300 pręgi uchroni przed nią bo nie chcem Depakiny brać. Ewentualnie może bym 600 rozważył ale to też później droga przez mękę z zejsciem. Kupię gilotynke do Clona i te 0,5 z 2 mg będę ciol. Na sen mam kwetapine. Na 600 pręgi raczej nie wskakuje. Najwyżej pójdę do jakiegoś psychiatry i wezmę jakiś antydep. Mam sertraline opakowanie tylko narazie Ja trzymam. Potem może jakaś Karbe na odstawienie Pregabaliny.
Tak wogole nie w temacie ale czytałem twój post o twojej trudnej sytuacji. Nie poddawaj się. Jak mi jakiś pomysł wpadnie do głowy to udzielę rady napewno. 35tys. na Stonogę to nie mam. Heh. Sam czekam na komisję o rentę
11 września 2023Palkrolik pisze: @xantiago
Ja się jedynie boje o padaczkę czy 300 pręgi uchroni przed nią bo nie chcem Depakiny brać. Ewentualnie może bym 600 rozważył ale to też później droga przez mękę z zejsciem. Kupię gilotynke do Clona i te 0,5 z 2 mg będę ciol. Na sen mam kwetapine. Na 600 pręgi raczej nie wskakuje. Najwyżej pójdę do jakiegoś psychiatry i wezmę jakiś antydep. Mam sertraline opakowanie tylko narazie Ja trzymam. Potem może jakaś Karbe na odstawienie Pregabaliny.
Dobra gilotynka poradzi sobie z cięciem tabletki na 8 (wielokrotnie sprawdzane w przypadku clona), więc na twoim miejscu powoli bym schodził dawką 0.25mg.
Depakina na krótki czas to nie jest zły pomysł. Ja bym najpierw zszedł z clona, potem włączył depakine, po ok. 3 tygodniach ją odstawił i zaczął schodzić z pregabalin 75mg tygodzniow, powinno być dobrze
.powodzenia życzę.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.