Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Re: Stan licznika
Nieprzeczytany post autor: hpr1 »
przypomina to zadanie na terapii :)
alkohol- hektolitry
mj-sporadycznie
DXM- kilkukrotnie
grzyby-kilkukrotnie
tussi- kilka razy
metkat duzo
amfetamina bardzo dużo
mefedron bardzo dużo
penthedron- dużo
3mmc- bardzo dużo
3,4 dmmc kilkarazy
2cp , 2cd - przykre doświadczenia
kartony z rc- kilkukrotnie
etylofenidat- kilku krotnie
4'4 dmar- pięknie 2 podejscia
ekstaza nie jakies piguły - wielokrotnie
kokaina wielokrotnie
xanax wielokrotnie
lorazepam wielokrotnie
zolpidem wielokrotnie
kodeina- wielokrotnie
benzydamina-raz
6apb kilkukrotnie
tramal wielokrotnie
4mec wielokrotnie
palenie z dopalaczy pare podejsc syf
GBL-wielokrotnie
popers-wielokrotnie
  • 1358 / 23 / 0
Re: Stan licznika
Nieprzeczytany post autor: Ever »
alkohol - ok. 4 litrów whisky, może 30 piw, ok. 3 litrów rumu, litr wódki, 30-40 litrów wina + śladowe ilości likierów czy mniej popularnych alkoholi, ogólnie rzadko piję
nikotyna - 10 papierosów?
klonazepam - 600 mg
alprazolam - 50 mg
diazepam - 200 mg
paroksetyna - 600 mg
fluoksetyna - 300 mg
wenlafaksyna - 40 g
kodeina - 30 g
4-HO-MET - 200 mg
4-AcO-DMT - 100 mg
marihuana - 2 g
risperidon - 3 mg
amfetamina - 1 g
zolpidem - 100 mg
hydroksyzyna - 300 mg
Ostatnio zmieniony 14 października 2013 przez Ever, łącznie zmieniany 3 razy.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 189 / 2 / 0
alko - nie zlicze, alkomat
fajki - nie zlicze
amfetamina - szacuje ok 200g
MDMA - kilkanascie razy
piguly pseudomdma - ok 20 razy
piguly, proszki i maczanki z dopalaczy - chyba wszystkie jakie mialem w miescie bynajmniej raz na probe
mefedron - ok 25g
salvia - kilka tripow na extrakcie x10
marihuana - nie zlicze, kilka lat palenia, swoje uprawy ogolnie kupa materialu
DXM - wiele razy
MXE - 500mg
6apb - 3g
metylon - 5g
4mec - 20g
zolpidem - kilkanascie razy
benzodiazepiny - wiele razy
tryptaminy - ok 10 tripow
psychodeliczne fenki - ok 15 tripow
GBL - jakies 2,5l
syntetyczne kanna - ok 5g
poppers - kilka flakonow

Wiecej grzechow nie pamietam a bylo ich sporo, napisalem tylko o tym co z marszu sobie przypominam
Ostatnio zmieniony 14 października 2013 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 6 razy.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
grzyby - trzeci sezon, będzie z 10 tripów
DXM - łohohohohohoh trochę tego było, z pół roku kilka razy w tygodniu
mary - będzie ze 4 lata
benza - koło 5 tripów po 4-6 saszetek, po ostatnim w polaczeniu z DXM i rolkami powiedziałem, że nigdy więcej
koda - thio, często razem z deksem
zolpidem - swego czasu mialem dostep, pare podrozy sie odbylo
clony - hohoho dużo, dużo, pare razy z DXM
tramal - raz
N2O - jesli mozna nazwac to tripem
futro - tego też było całkiem sporo
krysia - raz

no i trochę rzeczy z rc:
- apvp
- 3mmc
- pentedron
- nboome25c
- eth-cat
  • 3 / / 0
No coś tam się nazbierało przez ten krótki czas :-D
-Alkochol
-nikotyna
-GBL
-kodeina
-colonazempam
-THC-w bardzo dużych ilościach :heart:
-AM-2201
-UR-144
-AKB-48
-DXM
-MXE
-amfetamina
-eth-cat
-bufedron
-pentedron
-etyloflenidat
-A-PVP
-MDMA
-MDAI
-5-APB
-6-APB
-5-API
-gałka muszkatałowa
-4-HO-MET
-5-meo-mipt
-2-Cd
-25I-NBOMe
-25C-NBOMe
-LSZ
-LSBD
-grzybki
  • 42 / 1 / 0
alkohol - od prawie dziesięciu lat właściwie w ogóle nie piję, pewnie miniona dekada to średnio kieliszek rocznie. Zacząłem stosunkowo wcześnie, gimnazjum to hektolitry wszystkiego i ze wszystkimi, czas ciekawy, poświęcony analizie bydła. Niektórzy nie wyrośli z niego do dziś.

nikotyna - od 14 roku życia nieprzerwanie do dziś. Wszystkiemu winne stare filmy i ukochana babcia, oczywiście palaczka. Palenie na przełomie wieków po prostu było cool. Bądźmy szczerzy - najfajniejszych ludzi poznawało się na przerwach, w zadymionych toaletach, czy na boiskach/podwórkach. Papierosy jako czynnik socjalizujący - nie do przecenienia. Dziś coraz częściej marzę o rzuceniu, ale doskonale wiem, że nic z tego nie będzie. 6-12 papierosów dziennie (przy długich nocach oczywiście więcej), codziennie, od kilkunastu lat

mj - zacząłem późno, miałem 23 lata, wcześniej znałem tylko smak/zapach, ale nigdy nie poczułem działania. W odpowiednim momencie odpowiedni człowiek wprowadził mnie w temat, miałem dobrego i mądrego przewodnika. Dojrzałem, zrozumiałem, bardzo sobie chwalę, ale nie mam ochoty częściej niż raz na 2-3 tygodnie. Jest to najtańsza rozrywka jaką znam. Do wprowadzenia się w pożądany nastrój wystarczy mi raz porządnie się zaciągnąć, więc za kilka dych mogę bawić się kwartał albo i dłużej.

3MMC - spróbowałem w czerwcu/lipcu tego roku i przez pewien czas miałem problem z opamiętaniem się, na szczęście chyba jakoś się udało. W trzy miesiące przerobiłem dobrych kilkadziesiąt gramów, było miło, ale trochę "na pusto", nie kreatywnie, bez konkretów. Głupawa rozrywka, poszedłem w końcu po rozum do głowy. Rozluźniam tę znajomość, choć nie zrywam kategorycznie. Od czasu do czasu fajnie być bardziej prospołecznym niż zwykle.

pentedron - pierwszy raz przypadkiem, chyba próbka, doceniłem, że mogę się po tym skupić, poświęcić jakiejś czynności, często nawet całkiem sensownej. Średnio pewnie raz w tygodniu, czasem rzadziej. Zawsze kreatywnie i do przodu.

Pojedyncze, przypadkowe próby: NEB, haszysz, metoksetamina, mefedron (miałem szczęście, nie zdążyłem się na niego załapać, dopadło mnie dopiero mmc)
  • 451 / 4 / 0
kodeina - już nie liczę -> 2500zł
==================================
tramadol - 2,8g
DXM - 2,625g
mj - 3 razy
alkohol - paredziesiąd piw ( nie lubię % )
PST - 4 razy -> w tym nody w kinie na RED2 ? :D
Haloperidol - 2 lata po 30-45 kropel na dzień ( leczniczo ) -> zdarzyło się wziąźć za dużo i nic oprócz zmuły nie pamiętam
Mam jeszcze buteleczki jak ktoś chętny :3
metkat - 5 razy ( było by I.V. ale dobrze że jestem mechanicznym kaleką :-D )
- przyjebał bym znowu, ale przez niego mam już od 3ch tygodni niesamowite bóle w prawej ręce ( myślę że to od krwioobiegu, ale niech neurolog dalej się myli i przepisuje Tramal xD )
Noopept RC + Rassian w tabsach - 200mg? - słyszałem że może wystąpić zespół pozapiramidowy przy połączeniu go z opio więc 3g na razie leżą i czekają aż zmądrzeję i skończę ze SZCZĘŚCIEM :).
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 262 / 1 / 0
feta: jakies 100g
Ketony: jakies 300-400 gram
Kartony:1xF
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 677 / 2 / 0
alkohol - dużo
marihuana - b.dużo
kodeina - czasami
amfetamina - czasami
kofeina- czasami
4,4'-DMAR - czasami
----------------------------------- poniżej to już bardzo rzadko lub najprawdopodobniej próbowałem ale mi nie podeszło ;)
3-MMC
Pentedrone
eth-cat
alfa-PVP
4-AcO-DMT
DXM (raz)
Syntetyczne Kanabioidy
Mieszanki RC postaci dopalaczy.
Metipropamina
zolpidem
diazepam
alprazolam
lorazepam
hydroksyzyna
25C-NBOMe
6-APB
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 11 / 0
alkohol - tygodiowo ok. 0.5l wodki od paru lat
nikotyna - 10 fajek dziennie
mj - 100g? ciezko stwierdzic
LSD - ok.12 kartonow
mefedron - ok.10g
MDPV - ok.5g
3-MMC - ok. 60g
eth-cat - ok. 30g
feta - ok.10g
Dopalacze proszki - ok.5g
Dopy palenie - ok.20g
kodeina - ok. 15 razy
MDMA - 2 razy
salvia - ok.2g ekstraktow x10 i x20
etylofenidat - 5g
Dropsy - kilkanascie razy
MXE - 2 razy w tym raz przedawkowanie i na razie nie ciagnie %-D
poppy tea - pare razy
oraz pojedynczo
etizolam
poppers
pentedron

więcej grzechów nie pamietam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.