Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 361 / 64 / 3
alkohol - ciężko zliczyć ile tego poszło
nikotyna - licząc własne i wypalone cudze to ze 100 ml liquidow i z 5 zwykłych szlugów, do tego z kilka snusów i z gram tabaki
THC z blinkera - również ciężko stwierdzić, jakoś z 50 buchów z destylatu o mocy mniej więcej 80-90%

Z nawet nie kinderćpuńskim (na ten tytuł trzeba jednak coś ćpać) pozdrowieniem - nv13
  • 810 / 468 / 0
12 stycznia 2026OdwiertKorzenny pisze:
Serdecznie dziękuję za zaproszenie do tego wątku.

Ten rok to pasmo nieszczęść, szkoda mi ryja strzępić na wszystkie substancje.
W skrócie... miałem na wszystko, substancja która prowadziła to amfetamina.. przeszło mi przez RĘCE nie mniej niż 20 kilogramów.
2kg krisa...

Miałem co chciałem, brałem co chciałem- jako że lot wysoki to i upadek sromotny.

Straciłem wszystko, DOM, prace, całą kasę jestem kurwa bezdomny i z konsekwencji prawnych zostały godzinki do odpracowania. Inne prawa niepisane to długi.

Była próba S, ciężki epizod depresyjny... pol roku psychuszki
Wstajemy na nuszki

Zostałem goły i wesoły jedynie z kwitami (prawdziwymi), że na 3msc przysługuje mi 20 pak klona, 14 pak medi, 15 pak baklo prega prometazyna DHC i inne chujstwa

Zapierdalam po socjal i sie jakoś odkuje %-D %-D

Ten rok będzie lepszy.
Pozdrawiam, Odwiert.
O kurwa, zejście z tego musiało być niesamowitym przeżyciem %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.