nikotyna - licząc własne i wypalone cudze to ze 100 ml liquidow i z 5 zwykłych szlugów, do tego z kilka snusów i z gram tabaki
THC z blinkera - również ciężko stwierdzić, jakoś z 50 buchów z destylatu o mocy mniej więcej 80-90%
Z nawet nie kinderćpuńskim (na ten tytuł trzeba jednak coś ćpać) pozdrowieniem - nv13
12 stycznia 2026OdwiertKorzenny pisze: Serdecznie dziękuję za zaproszenie do tego wątku.
Ten rok to pasmo nieszczęść, szkoda mi ryja strzępić na wszystkie substancje.
W skrócie... miałem na wszystko, substancja która prowadziła to amfetamina.. przeszło mi przez RĘCE nie mniej niż 20 kilogramów.
2kg krisa...
Miałem co chciałem, brałem co chciałem- jako że lot wysoki to i upadek sromotny.
Straciłem wszystko, DOM, prace, całą kasę jestem kurwa bezdomny i z konsekwencji prawnych zostały godzinki do odpracowania. Inne prawa niepisane to długi.
Była próba S, ciężki epizod depresyjny... pol roku psychuszki
Wstajemy na nuszki
Zostałem goły i wesoły jedynie z kwitami (prawdziwymi), że na 3msc przysługuje mi 20 pak klona, 14 pak medi, 15 pak baklo prega prometazyna DHC i inne chujstwa
Zapierdalam po socjal i sie jakoś odkuje![]()
![]()
Ten rok będzie lepszy.
Pozdrawiam, Odwiert.
Oto bilans:
* alprazolam - 120 miligramów
* klonazepam - 7 200 miligramów
* metylofenidat - 65 000 miligramów
* pregabalina - 352 800 miligramów
* baklofen - 131 250 miligramów
* dihydrokodeina - 21 600 miligramów
* prometazyna - 28 000 miligramów
* tramadol - 1000 miligramów
Mam świadomość, że niektórzy mogą podawać w wątpliwość moje kompetencje intelektualne, w tym zdolności matematyczne. Dlatego każde obliczenie wykonywałem z najwyższą starannością: zapisywałem dane na kartce, a następnie weryfikowałem je przy użyciu kalkulatora, dokonując mnożenia i sumowania z precyzją co do miligrama.
Bonus: z historii płatności, i szczegółowych danych mogę podać jeszcze parę konkretnych rzeczy:
* destylat THC, w formie tzw. VapePen - 9 gramów
* blottery z deklarowanym LSD (rzekomo 150 uq) - 25 sztuk
* ketamina - 1 gram
* tabletki XTC (rzekomo 250 mg) - 10 sztuk
* GBL - 20 ml
Proszę bardzo, o to dokładny BILANS, zgodny ze słowa tego znaczeniem, od początku i do końca roku 2025.
Reszty substancji, których również było pod dostatkiem nie zamierzam tu przytaczać, bo jako bilans są teraz żadną miarą, ani wagą niemierzalne.
- jakieś dwa miesiące codziennej konsumpcji medycznej amfetaminy, po których to stwierdziłem, że profil działania przestał mi odpowiadać
- LSD na nowy rok w Madrycie, na festyn pięciolistnej róży w Krumlowie i teraz na nartach, no ale to nowy rok, więc się nie liczy
Clonazepam-200mg
Bromazepam 1 opakowanie
2cb-100mg
THC-olejek jakbym miał porównać do suszu to tak 50g
3cmc-50g
4cmc-50g
Szału nie ma :P po prostu vibe to speedzik i uspokajacze, czasmi psychodela 2cb, które bardzo cenie tylko naprawde trzeba uważać z dawkami bo ma to moc.
- różne bk (3mmc około 3g, 4cmc około 3g, 3cmc około 4g, nep 1g, kilka gramow niewiadomego krysztalu)
- MDMA (1g w krysztale + kilkanaście piguł)
- kokaina (jedna kreska testowo i na tym sie skończyło)
- amfetamina około 30-40g już nie pamiętam
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.