nikotyna - licząc własne i wypalone cudze to ze 100 ml liquidow i z 5 zwykłych szlugów, do tego z kilka snusów i z gram tabaki
THC z blinkera - również ciężko stwierdzić, jakoś z 50 buchów z destylatu o mocy mniej więcej 80-90%
Z nawet nie kinderćpuńskim (na ten tytuł trzeba jednak coś ćpać) pozdrowieniem - nv13
12 stycznia 2026OdwiertKorzenny pisze: Serdecznie dziękuję za zaproszenie do tego wątku.
Ten rok to pasmo nieszczęść, szkoda mi ryja strzępić na wszystkie substancje.
W skrócie... miałem na wszystko, substancja która prowadziła to amfetamina.. przeszło mi przez RĘCE nie mniej niż 20 kilogramów.
2kg krisa...
Miałem co chciałem, brałem co chciałem- jako że lot wysoki to i upadek sromotny.
Straciłem wszystko, DOM, prace, całą kasę jestem kurwa bezdomny i z konsekwencji prawnych zostały godzinki do odpracowania. Inne prawa niepisane to długi.
Była próba S, ciężki epizod depresyjny... pol roku psychuszki
Wstajemy na nuszki
Zostałem goły i wesoły jedynie z kwitami (prawdziwymi), że na 3msc przysługuje mi 20 pak klona, 14 pak medi, 15 pak baklo prega prometazyna DHC i inne chujstwa
Zapierdalam po socjal i sie jakoś odkuje![]()
![]()
Ten rok będzie lepszy.
Pozdrawiam, Odwiert.
Oto bilans:
* alprazolam - 120 miligramów
* klonazepam - 7 200 miligramów
* metylofenidat - 65 000 miligramów
* pregabalina - 352 800 miligramów
* baklofen - 131 250 miligramów
* dihydrokodeina - 21 600 miligramów
* prometazyna - 28 000 miligramów
* tramadol - 1000 miligramów
Mam świadomość, że niektórzy mogą podawać w wątpliwość moje kompetencje intelektualne, w tym zdolności matematyczne. Dlatego każde obliczenie wykonywałem z najwyższą starannością: zapisywałem dane na kartce, a następnie weryfikowałem je przy użyciu kalkulatora, dokonując mnożenia i sumowania z precyzją co do miligrama.
Bonus: z historii płatności, i szczegółowych danych mogę podać jeszcze parę konkretnych rzeczy:
* destylat THC, w formie tzw. VapePen - 9 gramów
* blottery z deklarowanym LSD (rzekomo 150 uq) - 25 sztuk
* ketamina - 1 gram
* tabletki XTC (rzekomo 250 mg) - 10 sztuk
* GBL - 20 ml
Proszę bardzo, o to dokładny BILANS, zgodny ze słowa tego znaczeniem, od początku i do końca roku 2025.
Reszty substancji, których również było pod dostatkiem nie zamierzam tu przytaczać, bo jako bilans są teraz żadną miarą, ani wagą niemierzalne.
- jakieś dwa miesiące codziennej konsumpcji medycznej amfetaminy, po których to stwierdziłem, że profil działania przestał mi odpowiadać
- LSD na nowy rok w Madrycie, na festyn pięciolistnej róży w Krumlowie i teraz na nartach, no ale to nowy rok, więc się nie liczy
Clonazepam-200mg
Bromazepam 1 opakowanie
2cb-100mg
THC-olejek jakbym miał porównać do suszu to tak 50g
3cmc-50g
4cmc-50g
Szału nie ma :P po prostu vibe to speedzik i uspokajacze, czasmi psychodela 2cb, które bardzo cenie tylko naprawde trzeba uważać z dawkami bo ma to moc.
- różne bk (3mmc około 3g, 4cmc około 3g, 3cmc około 4g, nep 1g, kilka gramow niewiadomego krysztalu)
- MDMA (1g w krysztale + kilkanaście piguł)
- kokaina (jedna kreska testowo i na tym sie skończyło)
- amfetamina około 30-40g już nie pamiętam
Z "nowości " - w końcu baclofen zaczął działać jak powinien , kiedyś były mega lęki i nieogar - teraz pro społecznie , zero lęków i nastrój wywindowany pięknie w górę .
25mg / 50 tbl - więcej niż 15 paczek nie było
alprazolam - codziennie 2mg ( czasem 3mg ) w zaokrągleniu 800mg
meth - codziennie ( więcej niż 10 dni bez nie było ) dziennie 0,5g musi być , jak były " święta " czy inne okazje to 1g na spokojnie .
weed - przez cały rok max 1g ...
Okazyjnie oxycodone
Leki na Adhd nie wliczam
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.