Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2020 / 334 / 0
Nie, nie czułem takiej zajawki. Zapłaciłem walutą, pomyliłes mnie zresztą z jakimś lujem nie kradnę nie cudzołożę nie ćpie nawet
chyba że po benzo hehe

ale to wyskoki raz na kilka lat, nie częściej
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 49 / 15 / 0
Nauczyliście się już sztuki dobrego blackoutu? To jest - kiedyś na urwanym filmie budziłem się na SORze albo z rozjebanym pokojem, teraz budzę się happy w łóżku w jakiejś pojebane pozycji (i tylko świadomość że na bani dojadłem resztki towaru wkurwia)
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 2020 / 334 / 0
Zażyłem rekreacyjną dawkę klonazepamu, póki 3/4 blistra mam do dyspozycji sobie szarżuje potem znowu 2 miechy bez bzd.
Mix klonazepam 2-4mg + mocna kawa (4 łyżeczki) z mlekiem zażyty Zaraz goroncy prysznidz, nieodłączny element dodatkowej relaksacji mięśni wywołanej mikrorelaksacją lekarstwa (rozkosz) potem, jak wyjdę spod prysznica, nastukam się Cannabis
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 49 / 15 / 0
@yoshi420

Wysokich lotów brachu! Spróbuj (ale uważaj żeby sobie nie przyznać) zamknąć kabinę prysznica i odpalić najcieplejszą wodę. Zrobisz sobie pseudo-saunę. Jak jarasz w domu to możesz w takiej saunie spalić sobie weed i być w raju, zresztą pewnie już jesteś😆

Ja robię sobie przerwę bo ostatni weekend combo 145 klorazepatu + 75/30 trampka (chuj wie) mnie z blackoutowało, na drugi dzień wóda tak samo bo klory jeszcze siedziały we krwi. Tydzień na regenerację, albo dwa, a potem wleci kodeinka albo alpra z pregą
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 1660 / 301 / 0
klorazepat to bardziej typowy lek. Oczywiście, jak każde benzo może wywołać fazę, ale to tylko u kompletnych świeżaków. Tokerancja rośnie bardzo szybko, ze względu na długi okres półtrwania. Dlatego to jest uznawane za takie "relatywnie" bezpieczne benzo, które ma zastosowania tam, gdzie tradycyjne benzosy pomagają, z tym, że ryzyko popadnięcia w ćpanie owego leku jest znacznie mniejsze. Nigdy nie słyszałem o problemach związanych ze stosowaniem klorazepatu, natomiast pełno jest doniesień o alprazolamie, klonazepamie, lorazepamie, bromazepamie, temazepamie, tetrazepamie, midazolamie i nawet diazepamie (mówiąc stricte o aptecznych). Chyba tylko chlordiazepoksyd ma czystą kartotekę, ale to raczej ze względu na rzadkość stosowania.

Razem z poprzednimi w dyskursie przeniesiony do knajpy - detronizator
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 912 / 225 / 0
Co do ostatniego zdania to zdecydowanie tak. Elenium jest bardzo przyjemnym benzo I cieszę się, że miałem przyjemność go spróbować. TEŻ ROZPUSZCZALNE W WODZIE!

Razem z poprzednimi w dyskursie przeniesiony do knajpy - detronizator
  • 3068 / 1041 / 0
mi już powoli zaczynało kończyć się Relanium, a to wszystko przez chorobowe mojego stałego psychiatry. na szczęście jednak udało mi się skombinować w porę dwie paczuszki w/w rolek piątek, od których już trochę odwykłem. wahałem się nad wzięciem kwitu na Clonazepamum TZF 2 mg, który to znalazłem luzem w szufladzie, ale dla własnego bezpieczeństwa pozostałem przy jedynie umiarkowanie silnych rolencjach.

idealnie dzisiaj 10 mg diazepamu weszło w bezpośrednią synergię z zastrzykiem morfiny, efekty wzajemnie się nasiliły, co pozwoliło w miły sposób spędzić popołudnie i nieco uciec od samego siebie.

pozdrawiam wszystkich benzowraków - poniżej ma zdobycz dnia dzisiejszego! :tabletki: :papieros: %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 161 / 12 / 0
Usypiam się czymś mocniejszym, bo. Piwo za cienkie naa uśpienie.
Dołączam benzo w roztworze, stosuję codziennie od ponad 1,6 roku.
Dziwna okoliczność się trafiła.
Zamiast 16dropsów przez pomyłķę otrzymałem 16gram.
Jak wygrana na loterii, a produkt za gram chodzi okolo 300 ojro.
Czasem, się pofarci :extasy: :amfa:

W sumie wyliczyłem, że za friko mnie obdarowali około 4,5tys euro.
W przeliczeniu na nasze okolo 18kawalkow. Grubo,co? Ktoś stracił głowę pewnie,
  • 2116 / 631 / 0
@przodownik, ale to relanium to mogliby przestać robić w dawkach i ilościach tabletek 'jak dla chomików', biorąc przykład z producentów i przedstawicieli medycznych np. zolpidemu, którzy rzucili Onirex 10mg w dwóch wersjach: normickiej 20 tabletek i naszej, 100 tabletek. Normalnie można to wykupić, a mały procent aptek ma to od ręki. Bawi mnie te 100 tabsów, bo w końcu głównym zastosowaniem zolpidemu jest KRÓTKOTRWAŁE (parę dni, max tydzień, 2 tyg to już igranie z odstawką) leczenie bezsenności. %-D Ale jak się chce, to wszystko prawie można rzucić. Jest popyt, jest podaż - a ci od rolek dalej tego nie rozumieją, ew. rozumieją ale pacjent musi uzyskać więcej kodów i męczyć się z wykupem, nie wiem, 10 czy 15 opakowań.

Sprawdziłam i fun fact - ten Onirex 100 tbl jest dostępny od ręki w... 1% aptek :alergia: Czyli na telefon i zamawianko. Wersja normicka jest dostępna w 66% aptek od ręki. Za to cena 100 tbl rozjechała się od 49 zł do aż 74 zł. Zdzierstwo.

Jak już piszemy, co na obiad, to u mnie dziś w synergię wchodzi klonazepam, alprazolam, pregabalina i oczywiście morfina w dawkach niestety "typu kosmos" iv. Podlane dobrą whisky.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 3244 / 553 / 0
Dziwne są te skromne ilości relanium, nawet zamienniki wały robią po 20 tabletek i to w mikro dawce. 10mg dawki są niedostępne w Polskich aptekach.

Swoją drogą polecam zamiennik Neorelium. Działa tak samo, a nie ma tych wkurzających blistrow papierowych.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.