Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Ogólnie mam nauczkę, żeby nigdy więcej nie brać giebla samemu w domu. To jest fantastyczna substancja na randki, imprezy i inne spotkania towarzyskie, a nie do siedzenia w domu przed laptopem, trucia dupy ludziom na fb i waleniu konia.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
No kurwa, ledwie 4 dni ciągu i odstawka trwa już 3 dzień, co ten giebels to ja nawet nie...
Ja po 4 miesiącach lania prawie dzień w dzień nie miałem żadnych negatywów ;-)
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Negatywne Wibracje pisze:Ojj tak, u mnie wystarczy 50ml zrobione bez przerwy w dwie doby do wywołania telepy (lekkiej co prawda, ale jednak) + całodniowego wyjebu glutaminianu. I pomyśleć, że wystarczy tylko nie lać na noc by uniknąć fizycznego wjebania. Szkoda tylko, że po parunastu polewkach 3x trudniej mi usnąć niż po fecie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.