Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 623 / 22 / 0
suchezebra pisze:
po delegalu 4cmc?
Pisze jak wół po delegalu 3mmc
Dla mnie bombki do 4cmc są najlepsze tylko,że to jest bardziej sztuczne niż mdma to była moja uwaga
Jednak jak się załaduje kreske to nie można przestać jechać na tym roa
Jak dla mnie substancja dość niszowa,nie kupie jej więcej nawet od hajsena
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1817 / 108 / 0
A ja nigdy nie poczułem (dalej nie czuję) potrzeby nawet spróbowania 4/3cmc. Choć że są na rynku do kupienia doskonale wiedziałem.
  • 1121 / 154 / 0
Ja kilka razy próbowałem 4/3CMC i dla mnie to jest shit. Nie chciałbym teraz tego nawet za darmo. Faza nie taka jak powinna być, co chwilę trzeba dorzucać, cały czas szukasz tego czego nie ma po tych substancjach i ciągłe wkurwienie - po prostu stan beznadziejny. Nie mam pojęcia jak ludzie mogą na tym lecieć dniami, tygodniami, miesiącami :wall:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 447 / 50 / 0
maks ciag na klefce to 3 4 dni, potem juz nic kompletnie nie daje nawet belki po 1g juz nie kopia

ale mozgh chce ciagle wiecej i czesciej

po odstawieniu przez 2 dni jestem okrutnie nerwowy i agresywny :
  • 1011 / 135 / 0
Bo trzeba robic przerwy, kto nigdy ich nie robi ten szybko traci nerwy;)
  • 1674 / 106 / 0
Z tym 4cmc to historia jest prosta, albo komus bomb pasuje, albo nie.
Co do chloru:
3 i na koniec ulubiny klef :)
Chloride has been proven necessary for serotonin molecule transport through hSERT, but it
may simply be binding at an allosteric site and not actually transported across the
membrane with sodium and serotonin (De Felice, 2016). More future experiments are
needed to truly understand chloride’s distinct role at the monoamine transporters.

Czy mi sie wydaje czy oni nadal do konca nie rozumieja zasady dzialania chloru na ser?
Zrodlo
http://scholarscompass.vcu.edu/cgi/view ... ontext=etd

Strone wstecz pisałem, że używałem do pracy i sprawdzał sie genialnie.

Tylko preferowałem dawki 60-120mg
I wzuty co 1,5-2godziny
Oczywiscie nie kazdy sort sie do tego nadawał.
Te gdzie było spore parcie na dorzute - odpadały
Te które robiły "zwierze" (zwłaszcza poczatkowe) tez odpadały.
A klef w takich dawkach i z taką ilością wrzut genialnie znosił zmęczenie.
Najgorsze bylo tylko przegiecie...
Oczy szkliste, ciężka gadka..
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Jak dla mnie to i 4-CMC i 3-CMC to trujące niedziałające guano......jak zreszta wszystkie obecne RC. Ile ja bym dał, żeby cofnąć się w czasie o te pare lat, jak jeszcze mefedron, MDPV czy pozniej alfa-PVP były dostępne. Wtedy trucie się miało jeszcze jakiś sens, bo przynajmniej bomba sroga była.....a teraz co.....trucie sie dla trucia......bezsens totalny....życze zdrowia

Ale dziwi mnie inny fakt, ze fanclub trucia sie chlorem żałoby jeszcze nie rozpoczął......żałoby związanej z tym https://legislacja.rcl.gov.pl/docs//516 ... 240482.pdf
  • 1674 / 106 / 0
Z wpisanie na jakąś śmieszna listę?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4964 / 870 / 0
Ciesze sie ze zdazylem sprobowac tego ketona, bo dal peak podobny do 3mmc ktore kochalem :heart: Zawiniete w jedna warstwe chusteczki higienicznej 250mg po 1,5 roku przerwy od ketonow dalo na prawde zajebista euforie i rozplywalem sie dobra godzinke , nie czulem efektu strucia. Parcie na dorzutke spore , ale zaleczone klonem i piwkiem . Mam jeszcze troszeczke tego wynalazku, zostawie na next time :)
  • 1 / / 0
Substancja zdecydowanie jedna z dziwniejszych jakie kiedykolwiek miałem okazję spróbować, nie wiadomo jak to brać, na pewno sniff jest kompletną pomyłką, w porównaniu do 3cmc jest dużo bardziej żrąca, podrażniająca. zmarnowane 2 gieta na sniffy, nie dały takiej satysfakcji jak bombka 500mg która porobiła mnie okropnie, czego nie dał sniff. substancja grzeje mózg, typowo czuć tutaj mocne obciążenie organizmu, w porównaniu do 3cmc kilka krotnie bardziej toksyczne, i chyba neurotoksyczność w tym wypadku nei jest pomówieniem. w mojej ocenie 3cmc wypada duuużo lepiej jeżeli ktoś ceni sobie jednak swoje ciało i nie chce go zniszczyć zbyt szybko. do spróbowania lub do miksów, raz na jakiś czas polecam, ale tylko bombkę i jak już to dobrą dawkę 200mg+
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.