Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
dzisiaj przyjąłem 150mg Poltramu z 1mg alpry i działanie tramadolu czuję dopiero po upływie 2.5h. czy ten lek działa słabiej na mnie przez to że kiedyś nadużywałem kodeiny?
miksy koda plus trampek kiedyś wspominałem lepiej a w.w dawka 750mg powinna mnie poskładać a w tym czasie otwierałem tabelę w cs1.6. tramadol mnie nie lubi czy zbyt pomieszane miksy biorę? proszę o poradę doświadczonych trampkarzy.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
22 czerwca 202121Ch0sen37 pisze: Jestem aktualnie na adaptogenach (ashwaganda, rhiodola - w jakimś stopniu agonizm do mao) i piracetamie. Odkąd je biorę to opio nie działają tak dobrze. Jest to w stanie ktoś wyjaśnić? Tramal w dość dużych dawkach dał mi tylko chęć zaśnięcia i nie były to przyjemne noddy tylko nieumiejętność spisania jednego zdania.
21 czerwca 2021cbsz pisze: pamiętam jak wziąłem kiedyś 750mg tramadolu (skudexa) i byłem zszokowany działaniem bo było one bardzo słabe, wypiłem wtedy 350mg nalewki ziołowej i bardziej byłem pijany a działanie trampka było gdzieś w tle bardzo słabe.
dzisiaj przyjąłem 150mg Poltramu z 1mg alpry i działanie tramadolu czuję dopiero po upływie 2.5h. czy ten lek działa słabiej na mnie przez to że kiedyś nadużywałem kodeiny?
miksy koda plus trampek kiedyś wspominałem lepiej a w.w dawka 750mg powinna mnie poskładać a w tym czasie otwierałem tabelę w cs1.6. tramadol mnie nie lubi czy zbyt pomieszane miksy biorę? proszę o poradę doświadczonych trampkarzy.
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".