Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 120 / 8 / 0
1. pentedron.
Okej, jedna kreska czy dwie - SPOKO.
Ale przebalować na tym całą noc = zjazdokoszmar. Kardiozwała jak chuj, bezsenność i dziwaczne wkrętki i paranoje.

2. 5F-AKB-48
Nie dość, że ciągnie do ciągów, to jeszcze w dużej ilości spowodowało u mnie dysocjacyjną odcinkę od świata i lot przez jakieś zjadające człowieka fraktalne tunele... Jedyna substancja która u mnie coś takiego wywołała, co oznacza, że ścięło mnie mocniej niż 30mg 5-MeO-DMT lub 30mg MiPTa z 150mg MAPB lub 4mg NBOMeów czy 1,5mg NBOMe i 450mg MAPB.

3. Palone 5-meo-mipt.
Bo smakuje jak kocie szczyny, niszczy serce i zamiast fajnej podróży daje kardiozwałowatą depresję.
  • 40 / / 0
Jakaś maczanka, po prostu tragedia
MPA: to samo
Jakieś ketony
  • 109 / 3 / 0
1. Gałka muszkatołowa. Grypa żołądkowa w torebce, do tego smak lasu iglastego :kotz:
2. alkohol + benzodiazepiny. Odpierdalanie krzywych akcji na tym i kompletna amnezja do tego. Jak opętanie przez diabła.
3. Bieda-ketony dopaminergiczne. 30 minut kiepskiej fazy i kilka godzin pustej stymulacji, chujowego samopoczucia i nierzadko problemów żołądkowych, a do tego na samą myśl o wciąganiu tego gówna chce mi się rzygać (szczególnie po tych bardziej śmierdzących).
Jeszcze poza podium alkohol, po którym faza jest spoko, ale efekty uboczne i zachowanie pod wpływem są chujowe.
  • 138 / 8 / 0
1. alkohol
2. 3mmc
3. nikotyna
  • 3406 / 534 / 0
1. nikotyna - uzależnienie.
2. mj - bo mnie później nie lubiła i dużo napsociła :)
3. dopiero będzie albo może i nie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 126 / 1 / 0
1.metaamfetamina 2.amfetamina 3.MDPV
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 126 / 1 / 0
1. amfetamina-za to ze niszczyla mi zycie i zabrala wszystko co kochalem 2.metaamfetamina-opętanie przez diabła.Orgie seksualne 3.MDPV-urojenia zycia,najszybciej i najskuteczniej pojebala mi w bani
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 1 / / 0
  • 5 / / 0
1.pv8 2.a pvp po nich nie mogłem sie ruszyć przez kilkanascie godziń,a najgorsza była myśl że zdechne nie zaliczając przy tym choćby chwili euforii na jaka się nastawiłem.3.alkohol zniszczył wszystko co kilkanascie lat ciężko budowałem .Co do podstawowych substancji codziennych amfetamina i 3mmc bez efektów ubocznych jak narazie.Ale wszystko do czasu.
  • 20 / / 0
1. alfa-PVP
2. jenkem
3. alfa-php
Uwaga! Użytkownik bugmenot2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?