Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
15 września 2012AtomicPiece pisze: Według mnie świetny pomysł na temat.
dzięki niemi nowe osoby mogą zjeść grzyby i Znaleść je pewniej :)
jak ja sam.
Interesuje mnie województwo łódzkie - ewentualnie północ śląskiego - można tu gdzieś znaleść łysice ?
czekam na odp. ludzi którzy jeszcze się nie ujawnili w temacie
napiszcie z góry dzieki
Czy w tym temacie o łódzkim i śląskim (północ) znajdzie sie ktoś jeszcze ?
Pozdro
Jak w tym roku w świętokrzyskim?:D
11 października 2012Syberek pisze: Świętokrzyskie. Wysyp całkiem zacny porównując do poprzedniego sezonu. Nadal jednak na spotach nie jest tak mokro jak być powinno to też grzyby rosną tylko w cieniu drzew. Wysypują jednak tam bardzo urodzajnie ;)
Byłem ostatnio razem z kolegą. Uzbieraliśmy łącznie prawie 500 łysic. Czasu nie sprawdzałem, ale więcej jak 1,5h nam to nie zajęło.
Jak na moje jest raczej wiarygodna bo jedna z moich miejscówek jest oznaczona prawie idealnie. Do tego w wątku tegorocznego sezonu ktoś pisał że w Szkocji jest taki wysyp że nie ma możliwości wyzbierania tego co mapa również potwierdza.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.