Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
15 września 2012AtomicPiece pisze: Według mnie świetny pomysł na temat.
dzięki niemi nowe osoby mogą zjeść grzyby i Znaleść je pewniej :)
jak ja sam.
Interesuje mnie województwo łódzkie - ewentualnie północ śląskiego - można tu gdzieś znaleść łysice ?
czekam na odp. ludzi którzy jeszcze się nie ujawnili w temacie
napiszcie z góry dzieki
Czy w tym temacie o łódzkim i śląskim (północ) znajdzie sie ktoś jeszcze ?
Pozdro
Jak w tym roku w świętokrzyskim?:D
11 października 2012Syberek pisze: Świętokrzyskie. Wysyp całkiem zacny porównując do poprzedniego sezonu. Nadal jednak na spotach nie jest tak mokro jak być powinno to też grzyby rosną tylko w cieniu drzew. Wysypują jednak tam bardzo urodzajnie ;)
Byłem ostatnio razem z kolegą. Uzbieraliśmy łącznie prawie 500 łysic. Czasu nie sprawdzałem, ale więcej jak 1,5h nam to nie zajęło.
Jak na moje jest raczej wiarygodna bo jedna z moich miejscówek jest oznaczona prawie idealnie. Do tego w wątku tegorocznego sezonu ktoś pisał że w Szkocji jest taki wysyp że nie ma możliwości wyzbierania tego co mapa również potwierdza.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.