Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
15 września 2012AtomicPiece pisze: Według mnie świetny pomysł na temat.
dzięki niemi nowe osoby mogą zjeść grzyby i Znaleść je pewniej :)
jak ja sam.
Interesuje mnie województwo łódzkie - ewentualnie północ śląskiego - można tu gdzieś znaleść łysice ?
czekam na odp. ludzi którzy jeszcze się nie ujawnili w temacie
napiszcie z góry dzieki
Czy w tym temacie o łódzkim i śląskim (północ) znajdzie sie ktoś jeszcze ?
Pozdro
Jak w tym roku w świętokrzyskim?:D
11 października 2012Syberek pisze: Świętokrzyskie. Wysyp całkiem zacny porównując do poprzedniego sezonu. Nadal jednak na spotach nie jest tak mokro jak być powinno to też grzyby rosną tylko w cieniu drzew. Wysypują jednak tam bardzo urodzajnie ;)
Byłem ostatnio razem z kolegą. Uzbieraliśmy łącznie prawie 500 łysic. Czasu nie sprawdzałem, ale więcej jak 1,5h nam to nie zajęło.
Jak na moje jest raczej wiarygodna bo jedna z moich miejscówek jest oznaczona prawie idealnie. Do tego w wątku tegorocznego sezonu ktoś pisał że w Szkocji jest taki wysyp że nie ma możliwości wyzbierania tego co mapa również potwierdza.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.