Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 784 / 46 / 0
Pierwszy raz prega 300mg do nosa, po 15 min 150mg kody i 300mg aco. Na chwile obecną mix bardzo fajnie oceniam , koda zeszła zostało działanie Acodinu.
  • 2 / / 0
Łączył ktoś może 7.5mg zopiklonu z mianseryną 10-20mg? albo z 25-50mg trazodonem?

Pozdrawiam

przeniesiono - detronizator
  • 2392 / 654 / 0
Ja dzisiaj sobie na taki nieoczywisty "mix" pozwoliłem i sprawdził się świetnie !!

ok 22.00 zacząłem żreć piko (znane też jako metaamfetamine ) miałem 0.25 i te zostało zeżarte do godziny 00:40 ( w tym czasie szły petki i wypiłem 2 piwka bardziej dla smaku) po dwóch godzinach od ostatniego nita zeżarłem 1080 pregi czyli ok 3.00 . Po 1h jak weszła poczułem że jeszcze czegoś brakuje i dojadłem 4mg flubromazepamu i 0.5 klona...... Wierzcie lub nie ale to co przerodziło by się w meta-zwałowisko idealnie się zgrało z lekami. Dalej mam spida, gadkę, chęć na działanie a leki mnie uspokoiły , zabiły zwalca , i zarazem zdeczka wyzbyły barier społecznych xD teraz mniej wiecej co godzinkę piję piwko i popalam szlugami które są w tym stanie niczym ambrozja .

Nie polecam tego mixu nikomu normalnemu. Jedynie wjebanym na maxa ćpakom którzy szukają dobrej pizdy ;P
  • 4959 / 868 / 0
Współczuję tej mety co ja zazywasz. 0,25g na niecale 4h zabawy. Zmień dilera. No offence.
  • 161 / 12 / 0
W prawie wszystkich podróżach, dołączany niezmiennie alkohol.
Kilka ciekawszych połączeń, też się zdarzało. tramadol plus benzo.
GBL plus clonazepam. Raczej przeginałem na związkach pojedynczych z ilością.
Z tych omdlewających, w zeszłym roku.
2fdck plus adb butinaca, sturlalem się z łóżka i wzywałem pomocy, gdyż nie potrafilem się podnieść. Wpadłem w panikę, bo nie mogłem się unieść.
Wzywałem pomoc domową... nogi zaczęły uginać się po uplywie 10minut.

A moim wymarzonym miksem, jest
ketamina i.v plus DMT plus stymulant lekki, jakiś orzech bettel lub przeżuwanie liści kokainy. Mógłby też być doping stosowany przez sportowców, przykładowo ten na którym wygrywał kilka razy z rzędu amerykański kolarz w wyścigu dookoła Francji. Kilka lat nieuchwytny. Po karierze ujawniony, odebrano mu tytuły.
Oddania forsy się nie domagano.
  • 6 / / 0
Ktos na clonie miał halucynacje? Jeszcze kryształ do tego był. Leże teraz i jak światło zgaszone to masa ludzi w pokoju. Jaak zapale to znikają.
  • 965 / 302 / 5
@Patron13 Miałem, takie słabsze jak po zolpidemie uświadczyć można.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 161 / 12 / 0
Jestem nominonowany. Czuję, źe odlecę taki trip/mix nie przeżyłem. Mdmma plus plus trawa I LSD xdd
Mam specyfikację. Brak zastrzeżeń.

• 1974 / 525 / 0
Trochę alko, trochę vapo zioła, trochę niższej dawki ketaminy, w międzyczasie wyższa dawka 2cb donosowo, na peaku większa linia ketaminy i vapo zioła jeszcze, wszystko z dobrym ziomeczkiem w plenerze typu, zarośla gdzie nie ma śladu po ludziach.

Z beki czuję zakwasy na brzuchu, jeszcze o 4 rano do mnie psy podjechały gdy ziomek kimał w furze a ja za nią zdysoocjowany browara ze szlugiem zażywałem, że chce wyjebać katalizator mu z furki. dobrze, że się obudził i mnie uratował bo po kecie gadałem tak, że o wytrzaźwiałce gadali. %-D
Świadomość, że posiadamy różne rodzaje narkotyków w aucie a ja w skarpecie mam niecałe 0,5g ketaminy nie pomagała. :świnia:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 22 / / 0
siema ile morfiny/Tramalu moge przyjebac przy
rano:
150 mg zoloft
5mg kwetiapina
5mg relanium

wieczorem:
5mg olanzapiny
200 mg kwetiapiny xr
100 mg lamotryginy

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.