Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
W trakcie dnia wg mnie jeszcze pogarszało sprawę.
Pamiętasz gdy pisałem o tym "połowicznym orgaźmie" pare dni temu? Jebałem wtedy ponad gram tramadolu z tramali retardów do tego pół paczki rolek/alpry i nie byłem w stanie dojść do żadnego bliskiego temu efektowi stanu. Zrobiłem sobie przerwe 4 dni dokładnie dzisiaj przefiltrowałem co prawda dorety, ale to still tram i wow. Nie wiem jak szybko spada tolerancja na to gówno, ale nie mam generalnie na opio małej tolerki a te 4 dni wystarczyły aby znowu poczuć to coś. Starczyło mi dosłownie ~400mg (nie chciałem więcej bo skończyły mi sie bzd). Zapewne troche 'podleczyłem' się na płaszczyźnie serotoniny i stąd znów to przyjemne działanie. Tylko nie wiem czemu troche mi niedobrze. Nigdy tego przy tramadolu nie doswiadczałem i w ogóle przy opio prawie nigdy nie rzygam.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Co do proporcji benzo-tramadol to zawsze co 500mg dokładałem dwójke klona. Nie wiem czy to nie za dużo, ale ja mam generalnie dużą tolerke na benzodiazepiny także nie odbiło sie mocno na działaniu. Co warto dodać (a zapewne i wiesz, ale moze inni userowie tego nie wiedzą) NIE zawsze benzodiazepina zapewni Ci 100% ochrone przed atakiem. Nawet najsilniejsze antykonwulsanty - klonazepam, lorazepam, diazepam czasem może nie zadziałać i odpierdolicie breakdance na podłodze. Tak już zupełnie swoją drogą... co innego wyjebać glebe u siebie w domu a co innego na mieście, a to mi sie zdarzyło
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.