Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3078 / 1048 / 0
mi dzisiaj się bardzo poszczęściło u lekarki. jutro załączę fotę zdobyczy. sporo rolek mi się udało wyrwać, które z pewnością się przydadzą. jutro jadę jeszcze po resztę, bo tyle tego było, że na stanie nie mieli. dokładnie 4x Relanium 5 mg, 4x Relanium 2 mg na jednej wizycie za półdarmo.

tak miałem zapisane na recepcie, ale wykupiłem wykupiłem Diazepan Genoptim od Synoptis Pharma, bo są najtańsze i mają podziałkę, co ułatwia sprawę przy schodzeniu. :tabletki:

jestem bardzo zadowolony, jutro wrzucę zapas rolek. bo innych psychotropów mam sporo, ale to kiedy indziej się pochwalę.

pozdrawiam %-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 778 / 51 / 1
No ja na jednej.. "wizycie", a raczej czatowaniu wyrwałem 2x 5mg Relanium 2x 2.5mg Relanium + 4x 30mg alprazolamu + 4x Pregabalin 75mg i 2x 75mg Tritico, co by na skręcie nie szło zasnąć. Ale 150zł poszło.
Nie wspomnę o lekach, pieprzona pega droga.
Ja nie darowałem, zjechałem apteki, aż wykupiłem :D
Relanium kozak, ale garściami to trzeba jeść :zły:
I tak myślę, że trzeba napisać do tych wszystkich koncernów farmaceutycznych, że to gówno prawda, że utrudnia prowadzenie pojazdów mechanicznych. Wręcz przeciwnie, nie wkurwiają tak te pizdy co wygrali prawko w laysach.
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1664 / 301 / 0
Ta, rolki objawiają swoją moc w dwóch przypadkach:
1. Jak się schodzi z benzyny wysokooktanowej typu klon czy alpra
2. Jak opierdoli się całą paczkę 5-tek na raz, naprawdę dobra faza

A tak, to działanie dla mnie niewyczuwalne. Chociaż znam jedną osobę, co po 10 mg rolek dożylnie spała dwa dni... Mi po takiej ilości jedynie padaka po odstawieniu benzo przeszła %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 778 / 51 / 1
Na mnie blister roleczek podziałał naprawdę wyśmienicie, mega prospołeczność, aktywizacja i poprawa humoru. Chociaż dużo może mieć wpływ, że ja tą pregę walę pod podstawkę to połowę efektów można jej oddać %-D
Jednak 50mg rolek, podziałało na mnie lepiej jak takie 4mg alpry. Więc wydaje mi się, że ta tabela porównawcza z Hyppa jest o kant rozbić. ALBO, no właśnie.. może są jakieś receptory na którę oddziałuje tylko alpra lub tylko diazepam itd. alpry przejadłem mnóstwo i już nie robi takiego szaleństwa jak na początku.
A klona wpierdolę 6mg i w ogóle nie wiem, czy on działa czy nie.. później się okazuje, że nie pamiętam całego dnia. Wpisfuu tu chodzi :cojest:

Właśnie, jak o klonach mowa, ostateczny test. Mam ostatnie 3x2m .. Wrzucam, i więcej mu nie dam szansy i tak za wiele razy mu ją dałem. To będzie definitywny koniec naszej znajomości ! :ojeju:
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 2032 / 335 / 0
U mnie obecnie już ok 2 tygodnie bez benzo (trochę dłużej nawet). Trochę brakuje tych dropsów, ale system sprawdzony, zażywam sporadycznie benzo od lat (głównie alprazolam) i póki co, nie wjebałem się. Owszem, w czasie absty myślę czasami, że fajnie byłoby zarzucić alperki, ale daję radę (mam pregabalinę jestem na 2 x 150 mg). Czasami chemiczne wsparcie jest po prostu konieczne. Bez zmian jestem jednak fanem miksu 0.5 alpry, 1-2 piwa i :liść: . Zawsze będę do tego wracał %-D Ewentualnie zamiast alpry 600-750 mg pregabaliny, albo do tego a nie zamiast. Sama pregabalina plus mj to już jest wyśmienicie. Benzo też w sumie fajne albo terapeutycznie/ulotkowo, albo jako dodatek. A alpra najlepsza, żaden klonazepam ani inny lorafen nie mają podjazdu.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 3078 / 1048 / 0
mi udało się wyrwać dodatkową receptę na 2x Relanium 5 mg oraz 2x Relanium 2 mg, zapas cały wrzucę jutro w formie fotki. przyda mi się taki zapas rolek, bo niedługo będę lekko ucinał dawki po Clonazepamum TZF, który brałem już ponad tydzień i to całymi dwójkami, a nie dzieląc.

w każdym razie jestem zadowolony, bo za 50 zł dostałem 8 opak. Relanium. :extasy: :tabletki:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 778 / 51 / 1
Chyba jednak nie będzie to ostatnie spotkanie z clonem, kurwa to potrafi wyjebać jak koks. Tyle co ja dziś przegadałem i to z jakimi osobami.. ciekawe ile głupot napierdoliłem. Ale latam jakbym był porobiony władem, to miała być benzyna? xD
@Kazuy4
Wmawiaj sobie, że nie jesteś wjebany %-D Skoro o tym myślisz, chcesz do tego wracać to jesteś wjebany psychicznie.

@przodownik

Ja mam 200+ alpry w skryteczce %-D Na szczęście znalazłem sobie od chuja MDMA i 2cb to może nie polecę z benzosami :halu: Leżały koło ławki, jak zawsze :o
20210303_230827.jpg
Ten słoiczek po prawej pusty to dla szpanu %-D

Jak myślicie ile jest tu stróżów prawa, na tym forum? Dla nas ćpanie jest jak tlen, Panie władzo jebać cię.
  • 778 / 51 / 1
Wiedziałem, że mam gdzieś resztke zioła kurw czułwm, że ni wypaliem wszytkego.. szukłem pare miechow znalazłem... byył skęcony lolek w takej smiesznej skrzyneczc3 xD daaawno nie jarałem, upierdoooli
... by
  • 3078 / 1048 / 0
03 marca 2021KarmiKlasik pisze:
Chyba jednak nie będzie to ostatnie spotkanie z clonem, kurwa to potrafi wyjebać jak koks. Tyle co ja dziś przegadałem i to z jakimi osobami.. ciekawe ile głupot napierdoliłem. Ale latam jakbym był porobiony władem, to miała być benzyna? xD
@Kazuy4
Wmawiaj sobie, że nie jesteś wjebany %-D Skoro o tym myślisz, chcesz do tego wracać to jesteś wjebany psychicznie.

@przodownik

Ja mam 200+ alpry w skryteczce %-D Na szczęście znalazłem sobie od chuja MDMA i 2cb to może nie polecę z benzosami :halu: Leżały koło ławki, jak zawsze :o

20210303_230827.jpg
Ten słoiczek po prawej pusty to dla szpanu %-D

Jak myślicie ile jest tu stróżów prawa, na tym forum? Dla nas ćpanie jest jak tlen, Panie władzo jebać cię.
pokaźny zapas przyjacielu, mi się spóźnili z zamówieniem więc dopiero po południu pokażę. i to sam stan rolek, mam też wiele innych unikatowych benzo. :extasy:

with regards, przodownik
  • 778 / 51 / 1
Dzisiaj miałem pierwszy raz w życiu próbować browna IV. Dotychczas nigdy się nie kułem, ale z rana czekała mnie taka informacja która chyba mi rozkurwiła mózg. Kumpel z Norwegii zmarł. Przedawkował, złoty strzał. Kurwa mieliśmy się jeszcze spotkać na piwo jak przyjedzie w tym roku, kurwa jego mać mówiłem, ostrzegałem go kurwa tyle ray ! Mieliśmy tyle wspólnych problemów z nerwicą związanych, zawsze wymienialiśmy się poradami.
Właściwie pisaliśmy dzień, w dzień stał się moim przyjacielem, bo za niego go mam.
Chłopak 22 letni, a rok temu dziewczyna 99r. Dobra koleżanka z którą zawsze wychodziłem na piwo, taka uśmiechnięta zawsze.. Gdy się witała to z takim entuzjazmem i za każdym razem przytuliła.. I też nikt nie wie dlaczego to zrobiła, ale się powiesiła.
Sory, żale się tu.. ale to jest tak kurwa nierealne, jak jakaś fikcja !
Kurwa, czy z dnia na dzień ten koszmar się będzie pogarszać tak całe życie?
Dzisiaj, ostro nawpierdalam się alpry, mój mózg musi przestać myśleć
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.