Mój ś.p. dziadek pozostawił mi w spadku te leki, nie dosłownie, nie mam tez bieżącego dostępu do nich a on sam był strasznym alkoholikiem. Mieszkam w Polsce, jak ponownie dorwę opakowanie to zrobię dla Was zdjęcie
W zasadzie w palnik tez nieźle dałem
rested pisze:jak ponownie dorwę opakowanie to zrobię dla Was zdjęcie
A ja właśnie wzięłam się za sprzątanie pokoju po wczorajszym kloniastym mixie i przypomniałam sobie nagle, że obcinałam sobie włosy! Sama! Nożyczki leżały na parapecie i mnie olśniło :retarded:
Clonazepam to zuuuuoooo
Jest napisane.
Z jakiego kraju piszesz?W Polsce takich cudów nie widziałem, a wzrok mam dobry
Największa ilość klonazepamu dostępna w Polsce w jednej pace to Rivotril 2mgx100szt.
Właśnie zjasłem 25x2mg i przepiłem dębowym. U mnie lekki chillout bo tolerka wyjebana w kosmos.
Pozdro dla całego talk.hyperreal.info
Śmieczny jesteś człowieczek bo nie masz tolerancji wyrobionej. Zacznik gadke ze mną jak już będizesz miał :finger:
Wybaczcie spam.
Masz_a pisze:Nie śmiej sie mięczaku bo mam taką tolerancje na beznzosy że mnie już taka dawka nie rusza tylko oczka mi opadają i jestem wyluzowany.
Śmieczny jesteś człowieczek bo nie masz tolerancji wyrobionej. Zacznik gadke ze mną jak już będizesz miał :finger:
A poważnie to huj wie, czy się z tego śmiać czy rzewnie zapłakać . Przyjmijmy, dla ułatwienia, że Twoje świadectwo nie mija się z prawdą - a więc jesteś cyborgiem, i to raczej wątpliwy powód do dumy. Chociaż, w przededniu upadku Białego Człowieka być może im dalej od założeń ewolucji tym lepiej...
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.