Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 509 / 2 / 0
Ja też chciałem właśnie poprosić o rozwinięcie tematu klonów po 5mg/piguła. Podobnie, jak przedmówca, spotkałem się dotąd max z dwójkami. No właśnie - z jakiego kraju piszesz? ;>
  • 189 / / 0
Jest napisane :-D
Mój ś.p. dziadek pozostawił mi w spadku te leki, nie dosłownie, nie mam tez bieżącego dostępu do nich a on sam był strasznym alkoholikiem. Mieszkam w Polsce, jak ponownie dorwę opakowanie to zrobię dla Was zdjęcie

W zasadzie w palnik tez nieźle dałem
  • 225 / / 0
rested pisze:
jak ponownie dorwę opakowanie to zrobię dla Was zdjęcie
Tylko zdjęcie...? Mógłbyś zaprosić na degustację :-D

A ja właśnie wzięłam się za sprzątanie pokoju po wczorajszym kloniastym mixie i przypomniałam sobie nagle, że obcinałam sobie włosy! Sama! Nożyczki leżały na parapecie i mnie olśniło :retarded:

Clonazepam to zuuuuoooo %-D :heart:
  • 114 / 2 / 0
Jest napisane.
Z jakiego kraju piszesz?W Polsce takich cudów nie widziałem, a wzrok mam dobry
Największa ilość klonazepamu dostępna w Polsce w jednej pace to Rivotril 2mgx100szt.
Dokładnie u nas w polska jest tylko '0,5mg lub 2mg'
Właśnie zjasłem 25x2mg i przepiłem dębowym. U mnie lekki chillout bo tolerka wyjebana w kosmos.
Pozdro dla całego talk.hyperreal.info
  • 992 / 98 / 0
25x2mg? 50mg? :huh: hahahahah jak się obudzisz w następną niedzielę napisz jak było ( z opowiadań znajomych oczywiście ) heheh
  • 10 / 1 / 0
Gosciu co pisze, ze ma klony 5mg w sloiczku ma zapewne cloranxen. Co do: pisze i jest napisane obie formy sa obecnie poprawne [tylko ta pierwsza jest tzw "wieśniacka"]. Te 50mg to nie tak duzo jak sie je od lat i ma sie duza tolerke. Wtedy juz nie ma duzego znaczenia czy zjesz 10x2mg czy 60x2mg. Ja najwiecej zjadlem 80x2mg, pijac do tego alkohol i nastepnego dnia juz praktycznie nic nie czulem.
Uwaga! Użytkownik Andrew88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Nie śmiej sie mięczaku bo mam taką tolerancje na beznzosy że mnie już taka dawka nie rusza tylko oczka mi opadają i jestem wyluzowany.
Śmieczny jesteś człowieczek bo nie masz tolerancji wyrobionej. Zacznik gadke ze mną jak już będizesz miał :finger:
  • 99 / 1 / 0
No kurwa! Co to ma być za konkurs? Im większa tolerka tym "mocniejszy" ćpun? Ktoś używa z głową to leszcz? :nuts: Gratuluje podejścia.
Wybaczcie spam.
  • 886 / 9 / 0
Jak już tyle łykasz i czujesz sie jak po melisie to ja bym tym jebnoł i kołował brąz albo baku baku 5 na dzień :D Czekam aż ktoś jebnie 100 mg zejść nie zejdzie to jest bank :) Lepiej było by wymiksować kilka różnych bezno w końskich dawkach + piwka w ilości 10. Termin 24 godziny. :P Jak to jest pojebane co pisze to sory bo dzisiaj sobie nie żałuje :)
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 509 / 2 / 0
Masz_a pisze:
Nie śmiej sie mięczaku bo mam taką tolerancje na beznzosy że mnie już taka dawka nie rusza tylko oczka mi opadają i jestem wyluzowany.
Śmieczny jesteś człowieczek bo nie masz tolerancji wyrobionej. Zacznik gadke ze mną jak już będizesz miał :finger:
No właśnie, ND, po co się wpierdalasz między Prawdziwe Ćpuny ?
A poważnie to huj wie, czy się z tego śmiać czy rzewnie zapłakać . Przyjmijmy, dla ułatwienia, że Twoje świadectwo nie mija się z prawdą - a więc jesteś cyborgiem, i to raczej wątpliwy powód do dumy. Chociaż, w przededniu upadku Białego Człowieka być może im dalej od założeń ewolucji tym lepiej...
Zablokowany
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.