Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 509 / 2 / 0
Ja też chciałem właśnie poprosić o rozwinięcie tematu klonów po 5mg/piguła. Podobnie, jak przedmówca, spotkałem się dotąd max z dwójkami. No właśnie - z jakiego kraju piszesz? ;>
  • 189 / / 0
Jest napisane :-D
Mój ś.p. dziadek pozostawił mi w spadku te leki, nie dosłownie, nie mam tez bieżącego dostępu do nich a on sam był strasznym alkoholikiem. Mieszkam w Polsce, jak ponownie dorwę opakowanie to zrobię dla Was zdjęcie

W zasadzie w palnik tez nieźle dałem
  • 225 / / 0
rested pisze:
jak ponownie dorwę opakowanie to zrobię dla Was zdjęcie
Tylko zdjęcie...? Mógłbyś zaprosić na degustację :-D

A ja właśnie wzięłam się za sprzątanie pokoju po wczorajszym kloniastym mixie i przypomniałam sobie nagle, że obcinałam sobie włosy! Sama! Nożyczki leżały na parapecie i mnie olśniło :retarded:

Clonazepam to zuuuuoooo %-D :heart:
  • 114 / 2 / 0
Jest napisane.
Z jakiego kraju piszesz?W Polsce takich cudów nie widziałem, a wzrok mam dobry
Największa ilość klonazepamu dostępna w Polsce w jednej pace to Rivotril 2mgx100szt.
Dokładnie u nas w polska jest tylko '0,5mg lub 2mg'
Właśnie zjasłem 25x2mg i przepiłem dębowym. U mnie lekki chillout bo tolerka wyjebana w kosmos.
Pozdro dla całego talk.hyperreal.info
  • 992 / 98 / 0
25x2mg? 50mg? :huh: hahahahah jak się obudzisz w następną niedzielę napisz jak było ( z opowiadań znajomych oczywiście ) heheh
  • 10 / 1 / 0
Gosciu co pisze, ze ma klony 5mg w sloiczku ma zapewne cloranxen. Co do: pisze i jest napisane obie formy sa obecnie poprawne [tylko ta pierwsza jest tzw "wieśniacka"]. Te 50mg to nie tak duzo jak sie je od lat i ma sie duza tolerke. Wtedy juz nie ma duzego znaczenia czy zjesz 10x2mg czy 60x2mg. Ja najwiecej zjadlem 80x2mg, pijac do tego alkohol i nastepnego dnia juz praktycznie nic nie czulem.
Uwaga! Użytkownik Andrew88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Nie śmiej sie mięczaku bo mam taką tolerancje na beznzosy że mnie już taka dawka nie rusza tylko oczka mi opadają i jestem wyluzowany.
Śmieczny jesteś człowieczek bo nie masz tolerancji wyrobionej. Zacznik gadke ze mną jak już będizesz miał :finger:
  • 99 / 1 / 0
No kurwa! Co to ma być za konkurs? Im większa tolerka tym "mocniejszy" ćpun? Ktoś używa z głową to leszcz? :nuts: Gratuluje podejścia.
Wybaczcie spam.
  • 886 / 9 / 0
Jak już tyle łykasz i czujesz sie jak po melisie to ja bym tym jebnoł i kołował brąz albo baku baku 5 na dzień :D Czekam aż ktoś jebnie 100 mg zejść nie zejdzie to jest bank :) Lepiej było by wymiksować kilka różnych bezno w końskich dawkach + piwka w ilości 10. Termin 24 godziny. :P Jak to jest pojebane co pisze to sory bo dzisiaj sobie nie żałuje :)
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 509 / 2 / 0
Masz_a pisze:
Nie śmiej sie mięczaku bo mam taką tolerancje na beznzosy że mnie już taka dawka nie rusza tylko oczka mi opadają i jestem wyluzowany.
Śmieczny jesteś człowieczek bo nie masz tolerancji wyrobionej. Zacznik gadke ze mną jak już będizesz miał :finger:
No właśnie, ND, po co się wpierdalasz między Prawdziwe Ćpuny ?
A poważnie to huj wie, czy się z tego śmiać czy rzewnie zapłakać . Przyjmijmy, dla ułatwienia, że Twoje świadectwo nie mija się z prawdą - a więc jesteś cyborgiem, i to raczej wątpliwy powód do dumy. Chociaż, w przededniu upadku Białego Człowieka być może im dalej od założeń ewolucji tym lepiej...
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.