Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 233 / 6 / 0
Z doświadczenia wiem, że częste jaranie jednak przeszkadza może nie wyklucza w treningu.Jarając np 4-5 dni w tygodniu moja waga bardzo powoli rosła pomimo dostarczania +500/800 kalorii dziennie.Postępy szły ale bardzo powoli chociaż ciężko mi to powiedzieć na 100% bo zacząłem jarać jak już miałem jakiś tam spory % swojego maxa osiągnięty (zacząłem często jarać po jakiś 3 latach ćwiczeń), na pewno nie ma typowych spadków jak po stymulantach czy nocy przetańczonej na pigułach.Raz tylko byłem na słaby cyklu PH bardzo słaby środek bloker estrogenu? Epistane i wtedy mogłem jarać codziennie a siła szła jak pojebana ze 150kg na 160kg na klatę w 10dni...więc jak ktoś koksuje to raczej nie przeszkadza
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Zgadzam się z przedmówcą. trawka jest chyba najmniej "przeszkadzającą" używką, nawet Arnold jarał i wiadomo jakie miał wyniki. Z alkoholem i chemią już jest inaczej. Najważniejsze to szybko zregenerować się i JEŚĆ.
  • 39 / 1 / 0
a jak sie ma do silowni 3mmc , MDMA, 5mapb, kokaina?? jezeli w noc w ktora cpam jedna z tych rzeczy i co chwile wale jakies izotoniki to bardzo szkodzi silowni duze spadki moga po tym byc ?? np raz na 2 tyg poleciec jedna noc

Fuzja - D5

jeszcze jedno. Jak jaram mj po silowni to przeszkadza? Jaram praktycznie codziennie lecz w dzien treningowy przed treningiem nie jaram nic dopiero po treningu uzupelniam suple jem posilek i ide jarac
  • 1425 / 80 / 0
^ no problem. Tylko nie bądź za leniwy i dbaj o bilanse kaloryczne ;)
  • 1823 / 104 / 20
^ Na pewno? Ja kiedyś coś słyszałem że mj generalnie przeszkadza w przyroście masy mięśniowej.

Pamiętam też że ktoś mówił żę piwo wypite po treningu praktycznie niweczy całą pracę i również bardzo przeszkadza w uzyskaniu efektów, prawda to?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 24 / / 0
Generalnie jak nie przygotowujesz się na mistera olimpu to jedno piwko z wieczora nie ma znaczenia. To samo tyczy się buchów, chyba, że jarasz oporowo piątke dziennie to inna bajka. Ale wtedy wątpie , żebyś chodził na siłownie. Także z umiarem od czasu do czasu jak zajarasz i wypijesz 2 zimne to nic Ci nie będzie.
Uwaga! Użytkownik superman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Nie prawda.

Chociaż istnieją poglądy jakoby mj miała zmniejszać poziom teścia, ale to pierdolenie i jak ćwiczysz i trzymasz dietę to rośniesz - nie ma innej opcji.

Browar po treningu? na pewno niewskazany, ale nie jest to tak, że niweczy wszystko.

Ćwiczyć, bilans kaloryczny na plus, odpoczywać/spać + okazjonalny alko lub częsta mj - to da się pogodzić.
  • 39 / 1 / 0
a jak jest jak sie jest na cyklu kreatynowym ?? Moge jarac oporowo?? oczywiscie po jaraniu duzo wody pic i przed treningiem nie palic. I jak z piwkami na kreatynie raz na tydzien zaszkodzi wypic te 4-5 piw ?
  • 708 / 6 / 0
Piwo niepasteryzowane to najlepszy izotonik!!! i jest zalecane po treningu. Jest to źródło witamin i minerałów.
Dobre piwo ma datę ważności max 2 tyg. Kosztuje co prawda u mnie ok 5 -6 zl.
  • 24 / / 0
Cykl kreatynowy to nie cykl %-D Pal śmiało nic Ci nie będzie. Kreatyna generalnie wiąże wode w mięśniach przez co lepiej je nawadnia i dzięki temu szybciej rosną. Także ćwicz, szamaj, dużo pij, pal i śpij i będzie si
Uwaga! Użytkownik superman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.