Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 136 / 3 / 0
Witam, ciekawi mnie to czy będac uzależnionym od morfiny mam jakieś szanse na siłowni?Są tu jacyś pakujący opiatowcy?Prosiłbym o odzew z ich strony.
Sam jestem strasznie wychudzony, nawet nie napisze swojej wagi/wzrostu bo wstyd %-D ale czy są tacy którzy ćwiczą i jakoś godzą z tym swój nałóg? Oczywiście nie mówie o ćwiczeniu jak sie jest totalnie nagrzanym hehe.
Jak był już taki temat to prosze o usunięcie bo nie znalazłem.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ciąg opiatowy i siłownia? Jak dla mnie to jest abstrakcja. W ciągu mi się grać na wiośle nie chce co nie wymaga zbyt wielkiego wysiłku, a co dopiero siłownia..
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
mysle ze wszystkich ktorzy bawili sie w narkotyki moze odstraszac cos takiego jak zawroty glowy i ochota na wymioty po skonczeniu cwiczen, ja to mialem wielokrotnie, z czasem przejdzie, ale moze zniechecic zwlaszcza cpunkow bo cwiczenie na silce kilka miesiecy zeby byly widoczne efekty = super motywacja ;-)
Sun Was High (So Was I)
  • 317 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fugol980 »
przeżuć sie na stymulanty i na siłkę ^_^
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Fugol980 pisze:
A w zyciu, po stymulantach z czasem zaden wysilek nie wychodzi na dobre (mroczki, zajeb w bani, wyczerpanie organizmu, omdlenia, wymioty) ;] dodaj rowniez brak apetytu = chudniecie ;]
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 317 / / 0
a pemolina albo kofeina ? przecież to też stymulanty nie mają wpływu na łaknienie
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
To może na kwasie chodź na siłownie :)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
sterben pisze:
Fugol980 pisze:
A w zyciu, po stymulantach z czasem zaden wysilek nie wychodzi na dobre (mroczki, zajeb w bani, wyczerpanie organizmu, omdlenia, wymioty) ;] dodaj rowniez brak apetytu = chudniecie ;]
Brak apetytu nie równa się chudnięcie ;]
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / / 0
Brak apetytu nie równa się chudnięcie ;]
to sie dowiedziałem czegoś nowego myślałem że to działa w tą stronę nie jesz - chudniesz
  • 4024 / 371 / 951
[quote="xxxzzzxxx"]
To może na kwasie chodź na siłownie ]

E, komu by się chciało podnosić coś, przez co można przeniknąć prześlizgując się między fraktalami.,.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.