Z lorazepamem znam się długo, bywały czasy kiedy 2,5mg wyrzucała mnie z łóżka w depresji, działał jak za dotknięciem czarującej różdżki. Były też takie, w których dojadałam lorka spod poduszki i budziłam się obsikana, ale w dobrym nastroju.
Obsesyjno-depresyjna znajoma po lorku robiła się zupełnie normalna i "zdrowiała", dopóty dopóki nie zaczęła korzystać często i magia zniknęła całkowicie.
Z efektem terapeutycznym wychodzi pokracznie, większe dawki spłaszczały efekty selegiliny i powodowały opóźnienie umysłowe. Teraz lubię sobie wrzucić 1,25mg na dzień lub wieczorem, lepiej wchodzi mi THC na takim połączeniu, bardziej miękko i euforycznie. Z alkoholem lepiej nie - kasacja gwarantowana.
Robiłam krótką przerwę i stwierdzam, że jeszcze nie zdążyło mnie uzależnić fizycznie, z alprą czy klonem na tym etapie byłoby już gorzej - może po prostu taki czas, albo jeszcze odstawianie dopiero da mi się we znaki.
To jedno z moich najulubieńszych benzo.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
with regards, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.