Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 16 / 0
Dodam, ze moim zdaniem lorazepam to najlepsza benzodiazepina pod mix z mj. Nie jak np przy alprze ktora niweluje zielony high, przeciwnie. Jestem juz po 2.5 mg a 1 lufa zrobiony bardzo wyraznie. Po prostu bez psychodeli i natloku myslo ale bardzo mocno i tak.
Uwaga! Użytkownik Ralphi3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1123 / 0
Trzeba przyznać, że bardzo pomógł mi w przebyciu ostatniego pożegnania mojej matki i jej pogrzebu oraz w epizodach niepokoju ruchowego typu akatyzji (lepiej niż rolki). Wrzucałam jeszcze potem przed snem rekreacyjnie i coby uwolnić się trochę od rozkminek.
Z lorazepamem znam się długo, bywały czasy kiedy 2,5mg wyrzucała mnie z łóżka w depresji, działał jak za dotknięciem czarującej różdżki. Były też takie, w których dojadałam lorka spod poduszki i budziłam się obsikana, ale w dobrym nastroju.
Obsesyjno-depresyjna znajoma po lorku robiła się zupełnie normalna i "zdrowiała", dopóty dopóki nie zaczęła korzystać często i magia zniknęła całkowicie.
Z efektem terapeutycznym wychodzi pokracznie, większe dawki spłaszczały efekty selegiliny i powodowały opóźnienie umysłowe. Teraz lubię sobie wrzucić 1,25mg na dzień lub wieczorem, lepiej wchodzi mi THC na takim połączeniu, bardziej miękko i euforycznie. Z alkoholem lepiej nie - kasacja gwarantowana.
Robiłam krótką przerwę i stwierdzam, że jeszcze nie zdążyło mnie uzależnić fizycznie, z alprą czy klonem na tym etapie byłoby już gorzej - może po prostu taki czas, albo jeszcze odstawianie dopiero da mi się we znaki.
To jedno z moich najulubieńszych benzo.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 33 / 16 / 0
Zażyłem właśnie dawkę rekreacyjną 5 mg. Skoro 2.5 odczuwam około 5 godzin (tak sadzę) to przy 2 x większej dawce czas działania sie wydłuży? Połknąłem 2 tabletki po 2.5mg 15 minut temu i grzecznie czekam aż się załaduje ;> Za chwilę zapije to mocną Lavazzą czerwoną i liczę na miłą, spokojną sobotę.
Uwaga! Użytkownik Ralphi3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3078 / 1048 / 0
czas działania może się nieznacznie wydłużyć, większe dawki działają trochę dłużej. swoją drogą to spora dawka, a nie znam twojej tolerancji. przy zerowej to zdecydowanie za dużo i możesz się zdziwić. ta sobota wcale nie musi być taka spokojna, bo przy takich dawkach nie trudno o jakieś nieprzyjemności. jeśli jednak jest dobrana odpowiednio do twojego doświadczenia i tolerancji, to nie powinno być kłopotów.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 33 / 16 / 0
Tolerancja niska, bo po 1 mg czuję się już dobrze. Ale wiesz, to jest podobnie jakbym zjadł 2 mg klona zgodnie z przelicznikami, więc trochę jednak przesadzasz :> Czuję się już zajebiście - rozluźnione mięśnie pleców, lekka dysocjacja ale pełen ogar i multitasking. Łączę z kawą nie z alkoholem. Poza tym od tygodnia szamię po 1-2.5 mg z nielicznymi przerwami więc dziewiczej tolery nie mam ani z alkoholem nie łączę.
  • 3078 / 1048 / 0
bierz też pod uwagę to, że lorazepam to bardzo mocna benzodiazepina i ma spore właściwości amnezyjno-przypałowe, powiedziałbym nawet, że większe od klona. przeliczając, to wziąłeś nieco ponad dwa miligramy klonazepamu. jeśli jest w porządku, to bardzo dobrze - nie ma się co martwić. kofeina powinna usunąć zamułkę i wzmocnić pozytywne efekty.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 33 / 16 / 0
Minęła godzina od T0 i ten lorazepam cały czas nadal się ładuje, spektrum efektów się nadal poszerza. Ale na plus. Wiem, że jakbym podbił do 7.5mg byłoby lunatycznie jak po zaopidemie, a to też ma swój urok, jednak wolę klasyczną benzo-ujepkę
  • 3455 / 1123 / 0
7,5mg z niską tolerancją to już zdecydowanie za dużo. Zakładam, że nie pamiętałbyś połowy dnia i narobił sobie w tym czasie ostrego przypału. Ja z niską tolerancją w bardzo krytycznych sytuacjach brałam 5mg rozłożone w dobie, a Ty tak sobie ot łykasz 7,5mg na raz dla rekreacji? Pamiętaj, że ostrzegaliśmy. Najkorzystniej by było jakby autopilot od razu zaprowadził Cię do łóżka, chociaż może przesadzam i jeszcze przeżyjesz bezprzypałowo ten weekend.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 33 / 16 / 0
5 mg jednak też było / jest mocno. Ale w końcu się spodziewałem. Kilka godzin po parę buchów, one już powoli schodzą a lor cały czas trzyma mocno i wyraźnie, zwiększyła się tylko sedacja. Do tego mixu dołączyłem jeszcze 1 piwo grolsh 0.4 l 5%, tak, do NETFLIXA. Pojawiła się mocna sedacja więc idę robić sobie kolejną kawę. Bo nie planuję iść spać przed 22:00 a mix benzo + zioło + piwo jest ku temu bardzo przychylny ;p Czuc, ze mocno ale mam swiadomosc zero przypadlow zreszta siedze w domu sam to jakie przypaly.
  • 95 / 5 / 0
Jak to jest z tym lorkiem? Tydzień temu psyciatra wypisał mi opakowanie 1 mg i przez pierwsze dni stosowałem 1mg na dzień aby sprawdzić działanie. Przedwczoraj wrzuciłem 3 mg aby poczuć tą dawkę rekreacyjną. Po jakimś czasie poczułem delikatną pluszowość i tyle. Powinieniem wrzucić więcej, czy to jedynie tylko tyle co daje nam lorek względem rekreacji?
Dodam, że stosuję również : lamilept, mirtor i nexpram. Oprócz lorazepamu miałem tylko styczność z rc benzo od LL. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.