Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 2897 / 617 / 10
14 września 2016C9H13N pisze:
nieobgryzampaznokci ponoc nie żyje. Dowiem się w tym tygodniu. "Not even once" jak on to mówił.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2897 / 617 / 10
11 października 2016nereus456 pisze:
Hej chciałem tylko powiedzieć że wczoraj odszedł od nas Michał /cut/ występujący na forum pod nickiem rrd.
  • 2897 / 617 / 10
13 października 2016NegatywneWibracje pisze:
Wygląda na to, że Delikwent aka Lorrenzo już nic nie napisze. Tę info podała jego sis publicznie. Hieny zaraz nasrają Ci na nagrobek, więc powiem tylko- miło było poznać towarzyszu ćpuńskiej niedoli, teraz możesz mieć w chuju cały absolut.
  • 2897 / 617 / 10
28 października 2016Reisende pisze:
Dla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Przedawowal w nocy z 26/27. To było w naszą rocznicę.
Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
Ja się z wami tez żegnam.
  • 2897 / 617 / 10
29 października 2016sprawdzone_info pisze:
miumin
  • 2897 / 617 / 10
24 listopada 2016missiv pisze:
Mam bardzo przykrą wiadomość. Marlboro_Red nie żyje.
  • 2897 / 617 / 10
07 stycznia 2017ohYeah pisze:
chciałam poinformować, że 1.01.2017 r. zmarł mój dobry kolega Uhuru .
  • 2897 / 617 / 10
24 stycznia 2017sprawdzone_info pisze:
CosmoDo
  • 2897 / 617 / 10
25 stycznia 2017pletzturra pisze:
Chwilę temu dzwoniła do mnie siostra inso i powiedziała, że przedwczoraj zmarł. Jakieś +- tydzień po wyjściu z psychiatryka z odtrucia alkoholowego i dosyć głębokiej depresji.
  • 2897 / 617 / 10
03 lutego 2017Maskaradore pisze:
Do listy proszę dodać gościa called METFIL - zabił go jeden z celebrytów tego forum, podając najebanemu i negieblonemu strzała z oxy - kto wie ten wie ocb.
Zablokowany
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.