Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Działanie wyjebiste. Ten wasz tussipect czy sudafed nie dorasta do pięt pierdolnięciu po dobrze zrobionym metkatynonie.
P-paranoi pisze: Skoro efedryna z Tussipectu działa nijako i trochę lepiej od kawy to nie oczekuj rewelacji po pseudoefedrynie.
Ale i tak nie warto tego jeśc. Lepiej posłuchac wujka c0deina ;)
Fuzja / 909
zmż pisze: Kupiłam dziś opakowanie Sudafedu (ok. 14,50zł!!!!). Zjadłam 240 mg pseudoefedryny (4 piguły) i co? I nic!
Całą noc nie spałam, miałam dreszcze, ciarki, a dziś czuję się... tak jakby zmęczona, ale pobudzona.
To był mój pierwszy raz z pseudoefedryną (i w ogóle ze stymulantami) i muszę powiedzieć, że ten Sudafed może się jeszcze kiedyś przydać :)
EDiT:
A napis na tabletkach "Welcome Sudafed" po prostu powalił mnie na kolana xD
Tussipectu nie próbowałam, więc nie mam porównania. Wczoraj miałam okazję spróbować Sudafed - wrzuciłam 3 tabletki i po chwili (szybko weszło, aż się zdziwiłam) przez całe ciało przeszły ciarki, czułam na przemian fale gorąca i zimna, humor mi się poprawił, a zmęczenie znikło. A serce to biło jak młot!
Całą noc nie spałam, miałam dreszcze, ciarki, a dziś czuję się... tak jakby zmęczona, ale pobudzona.
To był mój pierwszy raz z pseudoefedryną (i w ogóle ze stymulantami) i muszę powiedzieć, że ten Sudafed może się jeszcze kiedyś przydać ]
O kurwa!
Jesteś po prostu boska. I to jeszcze sama psudoefedryna, bez utleniania :moody:
Swoja droga duckduckgo nie boli a dobrze wiedziec co sie zarzuca.
Niech zyje król...
[H]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.