Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Działanie wyjebiste. Ten wasz tussipect czy sudafed nie dorasta do pięt pierdolnięciu po dobrze zrobionym metkatynonie.
P-paranoi pisze: Skoro efedryna z Tussipectu działa nijako i trochę lepiej od kawy to nie oczekuj rewelacji po pseudoefedrynie.
Ale i tak nie warto tego jeśc. Lepiej posłuchac wujka c0deina ;)
Fuzja / 909
zmż pisze: Kupiłam dziś opakowanie Sudafedu (ok. 14,50zł!!!!). Zjadłam 240 mg pseudoefedryny (4 piguły) i co? I nic!
Całą noc nie spałam, miałam dreszcze, ciarki, a dziś czuję się... tak jakby zmęczona, ale pobudzona.
To był mój pierwszy raz z pseudoefedryną (i w ogóle ze stymulantami) i muszę powiedzieć, że ten Sudafed może się jeszcze kiedyś przydać :)
EDiT:
A napis na tabletkach "Welcome Sudafed" po prostu powalił mnie na kolana xD
Tussipectu nie próbowałam, więc nie mam porównania. Wczoraj miałam okazję spróbować Sudafed - wrzuciłam 3 tabletki i po chwili (szybko weszło, aż się zdziwiłam) przez całe ciało przeszły ciarki, czułam na przemian fale gorąca i zimna, humor mi się poprawił, a zmęczenie znikło. A serce to biło jak młot!
Całą noc nie spałam, miałam dreszcze, ciarki, a dziś czuję się... tak jakby zmęczona, ale pobudzona.
To był mój pierwszy raz z pseudoefedryną (i w ogóle ze stymulantami) i muszę powiedzieć, że ten Sudafed może się jeszcze kiedyś przydać ]
O kurwa!
Jesteś po prostu boska. I to jeszcze sama psudoefedryna, bez utleniania :moody:
Swoja droga duckduckgo nie boli a dobrze wiedziec co sie zarzuca.
Niech zyje król...
[H]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.