Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Zdrowie: wydaje mi sie, że sudafed nie ma aż tylu trucizn w subs. pomocniczych
Cena:sudafed tu chyba wygrywa, ale trzeba by dokładnie policzyć
Działanie: niby to i to ma troszeczke inną substancje tzn tussipect chlorowodorek efedryny a sudafed chlorowodorek pseudoefedryny pewnie któreś z tych rozkłada sie w organizmie w to co trzeba, ale niech sie wypowiedzą lepiej specjaliści
Moc: co mocniejsze tussipect czy sudafed
ps: starczy 240mg pseudoefedryny (4tabletki Sudafedu) na 71 kg? na pierwszy raz?
Chyba że przygotowujesz się do manufaktury d,l-metamfetaminy albo metkatynonu, to wtedy rzeczywiście lepiej wyjść z Sudafedu, ale jeśli ktoś się za to bierze profesjonalnie i/lub na większą skalę to wiadomo, że ma tanie źródło głupiej efedryny.
Podziałało zajebiście. Jednak już następne razy były takie jakby ich nie było - wpierdalałem po całej paczce tego syfu i żadnych totalnie efektów ;//
Zgadzam się z adderem.
Poza tym to gówno jest droższe w przeliczeniu od tussipa. Ten na mnie zawsze działał prawidłowo :) . To prawda, trzeba się trochę nałykać (15 tab to optymalnie), no ale jak sie chce naspidować to się o tym nie myśli.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
20 tabletek w listku.
Mi starczy 7 tabletek i mocną kawą.
Próbowalam mniej ale 5 tabletek to bylo za malo, tylko chwile było przyjemnie, potem już nic nie czułam.
Wczoraj po 7 tabletkach z 2 mocnymi kawami trzymalo mnie od 11.00 chyba do 20.00 O_o
zmż- sudafed sluzy do innych zabaw IMO :diabolic:
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).