Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Miksowałem sobie toto z kodeiną w małych dawkach - raz jedna tabletka (50mg) na godzine przed kodą, drugi raz 2 tabletki do tramalu z kodeiną. Atrakcji dodatkowych mi nie dostarczyło, może poza lekko odczuwalnym rozluźnieniem mięśni (placebo).
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
100mg tetrazepamu, 150mg kodeiny i około 50ml 40% alkoholu daje naprawdę bardzo milusi stan.
Dobry humor, błogość, miłe uczucia wywołane kodeiną uzupełniane są spotęgowanym działaniem uspokajającym, rozluźniającym tetrazepamu.
Czułem się jakbym leżał na chmurze. Bardzo, bardzo słodziutko.
Uwaga! Trzyma dość długo. Brałem około 22.00. Gdy wstałem w nocy, około 4.00 odczuwałem jeszcze pewne efekty działania alkoholu i tetrazepamu. :)
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: djdx »
Jadłem z alkoholem, zjadłem 6 czy 8 sztuk. Film zerwany i pobudka w zupełnie nieznanym miejscu (jak tam doszedłem nie pamiętam). Zaburzenia mowy i równowagi. Nie polecam.
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
6-8 sztuk (nawet jeśli to były tylko 50mg) + alko to przesada...
Nie dziwie się, że nie polecasz. ;)

Tak to wszystko można nie polecać... ;)
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kapitan Hajduków »
W zeszłoroczne Boże Narodzenie wrzuciłem 4 tabsy Myolastan 50 mg a następnie wypiłem 0,33 l wódki.Generalnie zasnąłem niedługo później.Jednakże podoba mi się rekreacyjne działanie tego specyfiku.Niby łagodne ale znacznie lepsze niż taki medazepam czy clorazepat jak dla mnie.Polecam ;-)
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 200 / 7 / 0
Porównanie mocy tetrazepamu z innymi słabymi benzodiazepinami (np. rudotel) jak dla mnie wypada na korzyść tego pierwszego
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 494 / 27 / 0
A pamiętasz Kapitanie jak piliśmy parę lat temu orzechówkę hurtowo pod zielone kwiatki i to - takie słabe co znalazłeś pamiętasz gdzie - a potem wpadł jeden taki pan lekarz i powiedział, że jesteśmy pojebani bo możemy wszyscy poumierac po takiej mieszance. Co to było? Nie pamiętam choc było o tym środku w innym wątku.....

ps. przypomniało mi się - Tranxene
Ostatnio zmieniony 26 października 2006 przez Der neue Rauschstoffbenutzer, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 223 / 5 / 0
ja jadlem myloastan pare razy w dawkach od 4 do 5 tbl 50 mg raz popilem kieliszkiem wodki.. moim zdaniem to dziala bardzo fajnie i gdybym to miał to bym zjadł :D ja to polecam...

ps. to tranxene to jest gowno.. jakies starsznie slabe benzo o ile sie nie myle..po 7 tabletkach kompletnie nic mi nie było..
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 27 / 0
Ale Tranxene zamiast orzeszkow + 0,7 litra wódki + zielone - tego to nie sposób nie poczuć.
  • 179 / 15 / 0
Zauwazylem dzisiaj ten lek w swojej szafce wiec chyba przetestuje i dolacze swoja opinie. ;]

[edit]
Zapodalem 4 tabsy po 50mg i wypilem dwa piwka. Po niecalych 30minutach dorzucilem jeszcze dwie.
Po godzinie bylem juz strasznie zamulony i przy tym niezle rozluzniony ;]
Obudzilem sie rano. Trzezwy i z calkiem dobrym (jak na mnie) nastrojem.
Niezbyt obszerny trip, ale to jedyne co pamietam.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2006 przez RysiuRonson, łącznie zmieniany 1 raz.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.