Dobry humor, błogość, miłe uczucia wywołane kodeiną uzupełniane są spotęgowanym działaniem uspokajającym, rozluźniającym tetrazepamu.
Czułem się jakbym leżał na chmurze. Bardzo, bardzo słodziutko.
Uwaga! Trzyma dość długo. Brałem około 22.00. Gdy wstałem w nocy, około 4.00 odczuwałem jeszcze pewne efekty działania alkoholu i tetrazepamu. :)
Nie dziwie się, że nie polecasz. ;)
Tak to wszystko można nie polecać... ;)
ps. przypomniało mi się - Tranxene
ps. to tranxene to jest gowno.. jakies starsznie slabe benzo o ile sie nie myle..po 7 tabletkach kompletnie nic mi nie było..
[edit]
Zapodalem 4 tabsy po 50mg i wypilem dwa piwka. Po niecalych 30minutach dorzucilem jeszcze dwie.
Po godzinie bylem juz strasznie zamulony i przy tym niezle rozluzniony ;]
Obudzilem sie rano. Trzezwy i z calkiem dobrym (jak na mnie) nastrojem.
Niezbyt obszerny trip, ale to jedyne co pamietam.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.