Dobry humor, błogość, miłe uczucia wywołane kodeiną uzupełniane są spotęgowanym działaniem uspokajającym, rozluźniającym tetrazepamu.
Czułem się jakbym leżał na chmurze. Bardzo, bardzo słodziutko.
Uwaga! Trzyma dość długo. Brałem około 22.00. Gdy wstałem w nocy, około 4.00 odczuwałem jeszcze pewne efekty działania alkoholu i tetrazepamu. :)
Nie dziwie się, że nie polecasz. ;)
Tak to wszystko można nie polecać... ;)
ps. przypomniało mi się - Tranxene
ps. to tranxene to jest gowno.. jakies starsznie slabe benzo o ile sie nie myle..po 7 tabletkach kompletnie nic mi nie było..
[edit]
Zapodalem 4 tabsy po 50mg i wypilem dwa piwka. Po niecalych 30minutach dorzucilem jeszcze dwie.
Po godzinie bylem juz strasznie zamulony i przy tym niezle rozluzniony ;]
Obudzilem sie rano. Trzezwy i z calkiem dobrym (jak na mnie) nastrojem.
Niezbyt obszerny trip, ale to jedyne co pamietam.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.