Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
DXM + MXE jest niezłym połączeniem. Zarzucałem 900mg aco (w moim wypadku to ~9,7mg na kilogram masy ciała) i w szczytowym momencie dorzuciłem 50mg MXE donosowo a potem w około 1,5h odstępach czasu wciągnąłem dwie podobne dawki. Działanie momentami euforyczne, silna depersonalizacja, dodatkowo chodziło ( i ogólnie poruszało ) mi się lepiej niż po samym kaszlaku. Jedynym minusem były nieco słabsze i rzadsze CEV'y niż przy czysto deksowym tripie.
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 3 / 0
Chciałem zauważyć, że metoxetamine jest troszkę jak taka mgiełka, na którą zażywanie innych substancji diuametralnie zmienia obraz tripa.
Ideał do miksów?
A może niebezpieczeństwo stwarzane przez nieobliczalność?
Testowane mixy: MXE + : THC, feta, alko , tryptaminy
czy próbował ktoś z lizergamidem?
.
  • 1474 / 15 / 0
Mnie bardzo ciekawi miks meskaliny z metoksą... Z DXM było świetnie ale tak na peaku meski walnąc i.m MXE musi być bosko
  • 290 / 6 / 0
60 mg metoxy + 20 mg 4-HO-meta.

Ciekawie.
  • 103 / / 0
mam pytanie, tylko bez bezsensownego zjadania, że nie powinno się.

miksował ktoś psylocyby z MXE? jeśli tak, to w jakiej ilości?
Taijin Kyofusho.
Learning To Fly.
dimethyltryptamine.
psychonauts.

God is an astronaut,                                       
  Oz lies over the rainbow,                           
    and Midian is where the monsters live.
  • 2772 / 36 / 0
surveilled pisze:
~50mg MXE (sniff) + 50mg dimenhydrynat (...) Zamierzam powtórzyć taki miks, tylko bez AM-2201, z 100mg DMH i jeśli nie GBL, to wepchałbym tam zolpidem.
Doszło do powtórki? Coraz bardziej zaczyna mnie korcić w kierunku połączenia MXE i DMH. O ile DXM+DMH mam w małym palcu (chociaż po paru miesiącach przerwy potrafi jednak okrutnie zniszczyć umysł %-D), to jestem bardzo ciekawy jakby to doświadczenie miało się przy znacznie bardziej "przyjaznym" dysocjancie, jakim jest właśnie metoksetamina.

Uważam jednak, że 50mg+50mg to zdecydowanie za mało jak na moją chęć mocnych wrażeń i raczej od razu by poszło ze 150+150...

Ktoś jeszcze kombinował coś w tym kierunku? W przyszłym miesiącu na pewno spróbuję, ale nie zaszkodzi zaczerpnąć języka. ;-)
  • 1053 / 75 / 0
50-100 mg MXE, 25mg hometa, ktos powinien wybudowac pomnik tej bombie, powaznie. Dysocjacja zajebiscie rozmyla granice miedzy fantazja, a rzeczywistoscia, powaznie, momentami bylo az za daleko
  • 102 / / 0
Jak komponuje się MXE z GBL? Zdaję sobie sprawę z tego że oba to depresanty. Ktoś wspominał kiedyś o noddach na stojąco :diabolic:

MXE nie jest depresantem, choć powoduje zauważalną zmułę. - surveilled
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
zioloziolo pisze:
50-100 mg mxe, 25mg hometa, ktos powinien wybudowac pomnik tej bombie, powaznie. Dysocjacja zajebiscie rozmyla granice miedzy fantazja, a rzeczywistoscia, powaznie, momentami bylo az za daleko
to samo z miksem 15mg 2-CP + 100mg mxe. - metoksetamina nadaje nowego wymiaru tym wszystkim psychodeliką. Nie dość, że wzmacnia działanie, to jeszcze zaciera granice rzeczywistość-psychika. Nie mówiąc już o muzyce, idealny odbiór. :heart:
Taijin Kyofusho.
Learning To Fly.
dimethyltryptamine.
psychonauts.

God is an astronaut,                                       
  Oz lies over the rainbow,                           
    and Midian is where the monsters live.
  • 549 / 49 / 0
jak mocno MXE podbija działanie tryptamin ?
Czy miks 30mg 4-ho-meta, 30mg 4-ho-deta i 50mg MXE bedzie ok ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.