Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Pytanie - Jak wolicie makiware, słono ? kwaśno ? słodko ? Ja robię w wodzie a potem dodaje mleka i kakao i wychodzi mi "MAKao"
Polecam
Pozdrawiam Strat
stratocaster pisze:Pytanie - Jak wolicie makiware, słono ? kwaśno ? słodko ? Ja robię w wodzie a potem dodaje mleka i kakao i wychodzi mi "MAKao"
Polecam
Pozdrawiam Strat
Wole sobie ułatwić spożycie, jadłem różne świństwa w tym benzydamine, ale Herbata ze świeżych maków jest genialna, uwielbiam ten smak, a z cukrem albo kakao jest jeszcze lepsza.
Myślę że lepiej smakuje gdy lepiej smakuje niż gdy gorzej smakuję.
tą dozą ironii zakończe :)
Pozdrawiam
Po 2. Przy makiwarze wątroba boli- proste? Dlatego suchą słomę albo zielone gotujemy krótko, albo nawet tylko zalewamy wrzątkiem. Nie trzeba zbytnio drobić kawałków.
Po 3. Gdy wątroba boli, to się ją podobno ogrzewa- to przynosi ulgę. Np gorące kąpiele. Ale nie okładamy lodem!! Nie jestem lekarzem, ale tak mi się zdaje
Na koniec. Wraz z wywarem maku, pijecie morfine! Już po dwóch tygodniach będziecie na takich głodach, jak byście grzali 2 lata! Uważajcie!!! Warszawski ĆPUN to jakiś wariat, bo zapewniał was, że dopiero po miesiącu będziecie mieć lekkie głody podobne do lekkiej grypy- to bzdura! Uważajcie!
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.