Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Pytanie - Jak wolicie makiware, słono ? kwaśno ? słodko ? Ja robię w wodzie a potem dodaje mleka i kakao i wychodzi mi "MAKao"
Polecam
Pozdrawiam Strat
stratocaster pisze:Pytanie - Jak wolicie makiware, słono ? kwaśno ? słodko ? Ja robię w wodzie a potem dodaje mleka i kakao i wychodzi mi "MAKao"
Polecam
Pozdrawiam Strat
Wole sobie ułatwić spożycie, jadłem różne świństwa w tym benzydamine, ale Herbata ze świeżych maków jest genialna, uwielbiam ten smak, a z cukrem albo kakao jest jeszcze lepsza.
Myślę że lepiej smakuje gdy lepiej smakuje niż gdy gorzej smakuję.
tą dozą ironii zakończe :)
Pozdrawiam
Po 2. Przy makiwarze wątroba boli- proste? Dlatego suchą słomę albo zielone gotujemy krótko, albo nawet tylko zalewamy wrzątkiem. Nie trzeba zbytnio drobić kawałków.
Po 3. Gdy wątroba boli, to się ją podobno ogrzewa- to przynosi ulgę. Np gorące kąpiele. Ale nie okładamy lodem!! Nie jestem lekarzem, ale tak mi się zdaje
Na koniec. Wraz z wywarem maku, pijecie morfine! Już po dwóch tygodniach będziecie na takich głodach, jak byście grzali 2 lata! Uważajcie!!! Warszawski ĆPUN to jakiś wariat, bo zapewniał was, że dopiero po miesiącu będziecie mieć lekkie głody podobne do lekkiej grypy- to bzdura! Uważajcie!
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.