Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 32 / / 0
jest 16.18 a ja od pierwszego razu dociągłem dwa razy po 30 i faza trzyma rece sie pocą jak skurwysyn w papie zasycha ale ogulnie jak ktoś powiedział zamiennik fety w tych dawkach które wziołem wiecej niewiem co jest ale brakuje itak tej wyjebki jak przy dobrym kraju. może przy wiekszej dawce ....
  • 1199 / 8 / 0
odradzam. No chyba ze bardzo niskie dawki.

Gdy zarzucilem do 200 mg mete metkatynon z 1 paczki to myslalem ze umre. Wazokonstrykcja pelna geba. Juz mialem na pogotowie dzwonic ale goraca kapiel zalatwila sprawe.
  • 762 / 32 / 0
Wszyscy to wciągali? Ktoś próbował zapodawać oralnie? Może działanie się uspokoi i wydłuży, a i zjazd będzie lajtowszy?
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 981 / 6 / 0
poł polski znalazło w skrzynkach etylofenidat :-) co tu dużo pisać kolejny legalny stymulantów z jakim miałem przyjemność w ostatnim krótkim czasie , spróbowawszy dwa razy nie wiem czy zdecyduje się na trzeci raz ;-) (zrobię to w imię nauki już szykuje 250 mg snifem) szkoda że zapierdala nos i pojawia suchość w ustach czego nie lubię przy stymulantach a i serce i nie tylko dostaje po dupie .pierwsze dwie próby były nie udane można tak powiedzieć zbyt dużo negatywnych efektów .do 3 x sztuka.

no i pijcie do tego zimne browary by się odwodnić.
  • 461 / 6 / 0
Kurwa, mam coś z krtanią... zjebane uczucie takiego nacisku... i sie okazało, że o tym jest napisane mało (RYM!) na hypciu. Wiecie jak to zmniejszyc, wkurwia mnie to... I zawsze takie cos jest po kazdych stymulantach (amf, koks itd) czy cos nie tak?
Boli mnie jak połykam ;/
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6160 / 433 / 12
elitesse pisze:
Boli mnie jak połykam ;/
To wypluwaj, trolololo. %-D

Bardzo przyjemny stymulant, w ogóle pochodne 2-benzylopiperydyny to bardzo obiecujący obszar badań. Zauważcie, że np. etylfenidat jest bliski strukturą do α-etylaminoobutyrofenonu. Pomiędzy N-etylem a "α-etylem" (cudzysłów, gdyż nie jest to podstawnik) utworzono wiązanie pi, tworząc 2-pirydynę, a w miejscu beta-ketonu wstawiono -COOC2H5.

Poszło 50mg, a po 20 minutach kolejne 50mg. Gdyby nie ten ból w nosie, wszystko byłoby idealnie. Jeszcze zobaczę, jak z dehydracją, ale na razie nie jest źle. Test p.o. też wkrótce przepowadzę.

Co do wydajności do pracy - jeszcze nie wiem, ale wartość rekreacyjna zdecydowanie jest.
  • 461 / 6 / 0
surveilled pisze:
elitesse pisze:
Boli mnie jak połykam ;/
To wypluwaj, trolololo. %-D
Fakt, w sprawie stymulantów to zemnie trolololo %-D Ale strasznie mnie wkurwia ta krtań, największy minus!
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 16 / 0
elitesse pisze:
Kurwa, mam coś z krtanią... zjebane uczucie takiego nacisku... i sie okazało, że o tym jest napisane mało (RYM!) na hypciu. Wiecie jak to zmniejszyc, wkurwia mnie to... I zawsze takie cos jest po kazdych stymulantach (amf, koks itd) czy cos nie tak?
Boli mnie jak połykam ;/
To samo miałem. Dlatego dałem sobie spokój, ale tylko po etylofenidacie. Nie wiem czy to nie tarczyca. Nie chciałem jednak nikogo zniechęcać, bo mam pewne problemy zdrowotne, ale skoro inni też to mają. Ścisk w gardle, że nieparlamentarnie mówiąc KURWA MAĆ JAK MNIE TO WKURWIA.
  • 406 / 3 / 0
Taki ścisk po różnych stymulantach występuje często. Jeśli palisz fajki to na pewno po tym palisz więcej niż zwykle. Może to są przyczyny.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 6160 / 433 / 12
Mi się ucisk w okolicach splotu słonecznego robił, najprawdopodobniej wątroba. Dałem odpocząć i teraz po EPH nic nie czuję, wszystko spoko.
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...