Gdy zarzucilem do 200 mg mete metkatynon z 1 paczki to myslalem ze umre. Wazokonstrykcja pelna geba. Juz mialem na pogotowie dzwonic ale goraca kapiel zalatwila sprawe.
no i pijcie do tego zimne browary by się odwodnić.
Boli mnie jak połykam ;/
elitesse pisze:Boli mnie jak połykam ;/
Bardzo przyjemny stymulant, w ogóle pochodne 2-benzylopiperydyny to bardzo obiecujący obszar badań. Zauważcie, że np. etylfenidat jest bliski strukturą do α-etylaminoobutyrofenonu. Pomiędzy N-etylem a "α-etylem" (cudzysłów, gdyż nie jest to podstawnik) utworzono wiązanie pi, tworząc 2-pirydynę, a w miejscu beta-ketonu wstawiono -COOC2H5.
Poszło 50mg, a po 20 minutach kolejne 50mg. Gdyby nie ten ból w nosie, wszystko byłoby idealnie. Jeszcze zobaczę, jak z dehydracją, ale na razie nie jest źle. Test p.o. też wkrótce przepowadzę.
Co do wydajności do pracy - jeszcze nie wiem, ale wartość rekreacyjna zdecydowanie jest.
surveilled pisze:To wypluwaj, trolololo.elitesse pisze:Boli mnie jak połykam ;/
elitesse pisze:Kurwa, mam coś z krtanią... zjebane uczucie takiego nacisku... i sie okazało, że o tym jest napisane mało (RYM!) na hypciu. Wiecie jak to zmniejszyc, wkurwia mnie to... I zawsze takie cos jest po kazdych stymulantach (amf, koks itd) czy cos nie tak?
Boli mnie jak połykam ;/
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.