nutella-cole pisze:Ano bo hydroksyzyna to lek przeciwhistaminowy, a tylko i wyłącznie jego efektem ubocznym jest lekkie uspokojenie, działanie przeciwlękowe i nasenne.
To jak ceteryzyna (Zyrtec, Alertec) niby lek na alergie, a jak zjesz z 4-5 tabletek to się spać chce...
Ano bo hydroksyzyna to lek przeciwhistaminowy, a tylko i wyłącznie jego efektem ubocznym jest lekkie uspokojenie, działanie przeciwlękowe i nasenne.
A w poniedziałek znów dawka ta sama lecz próbując zasnąć myślałem że mi co w chwilę serce przestaje bić :-/ bardzo dziwnie biło (zawsze gdy zasypiam wsłuchuję się w tętno) To brzmiało tak jak by chciało ale nie umiało, takie jakieś powolne i mocne uderzenia że w całym ciele czuć i co chwila wrażenie zatrzymania się. Nie muszę chyba dodawać jak to shizowało :#: Wczoraj to samo, no może byłem bardziej opanowany już i mówiłem sobie że jak wczoraj przeżyłem to dziś też. Nigdy mi się to nie przytrafiało po hydro.
Może ktoś z was ma coś podobnego? Dziś sobie daruję hydro bo mam dość tego, za kilka dni sprawdzę może znów jak działać będzie to ustrojstwo.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.