nutella-cole pisze:Ano bo hydroksyzyna to lek przeciwhistaminowy, a tylko i wyłącznie jego efektem ubocznym jest lekkie uspokojenie, działanie przeciwlękowe i nasenne.
To jak ceteryzyna (Zyrtec, Alertec) niby lek na alergie, a jak zjesz z 4-5 tabletek to się spać chce...
Ano bo hydroksyzyna to lek przeciwhistaminowy, a tylko i wyłącznie jego efektem ubocznym jest lekkie uspokojenie, działanie przeciwlękowe i nasenne.
A w poniedziałek znów dawka ta sama lecz próbując zasnąć myślałem że mi co w chwilę serce przestaje bić :-/ bardzo dziwnie biło (zawsze gdy zasypiam wsłuchuję się w tętno) To brzmiało tak jak by chciało ale nie umiało, takie jakieś powolne i mocne uderzenia że w całym ciele czuć i co chwila wrażenie zatrzymania się. Nie muszę chyba dodawać jak to shizowało :#: Wczoraj to samo, no może byłem bardziej opanowany już i mówiłem sobie że jak wczoraj przeżyłem to dziś też. Nigdy mi się to nie przytrafiało po hydro.
Może ktoś z was ma coś podobnego? Dziś sobie daruję hydro bo mam dość tego, za kilka dni sprawdzę może znów jak działać będzie to ustrojstwo.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?