Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 2 / 0
O*Men
"bym zapomnial mix z innymi stymulo/keto/spidami powoduje wzrost temperatury ,przygłuponieogar a bol głowy po metoxy zamienia w mielenie mozgu na zywca zepsutym mixerem :huh:"

Potwierdzam x 100
Wczoraj dostałem próbkę 200mg. Postanowiłem ok 15:30 zajebać 100mg iv, nic poza jakimś dziwnym posmakiem w płucach, to kolo 17 ostatnie 100mg i.v lekko pobudzenie może nawet i poczułem, godzina 19:10 miałem zacząć zabawę z 4mmc i metylonem w krysztale, do którego dostałem ten bonus.
19:20 Na pierwszy rzut poszło 150mg 4mmc, po tym strzale dopiero poczułem ten bonusowy syf który skopał mnie jak banda dresów kibica odmiennej drużyny, ledwo udało mi się z biurka clony wyszarpać z paczki wjebać i padając na biurko myśląc się doigrałeś, masz gnido za swoje.Na szczęście po jakimś czasie klony zaczęły działać, mój stan stabilizować, głowa pękać,ale chociaż żyje :yay:
p.s (wolę nie myśleć co by było gdybym tak jak planowałem w pierwszym strzale zmieszał 4mmc z bkmdma) :wall:

Podsumowując substancja niegodna użycia nawet jak dostaniecie ją w bonusie :finger:

"Mete, meta" to metedron, metadon ? Tak trudno wam napisać zrozumiale ?
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2011 przez bdtoka, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 481 / 6 / 0
a juz absolutnie nie tykac bez obstawy benzo bo pozamiata okrutnie i poryje bez litosci :finger:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Wiecie jaki ja widze problem Waszych testow z Meo-B? Waliliscie po nochalu....a metoksybufedron do tego sie wogole nie nadaje........nalezy go wrzucac w bombce 50-150mg i czekac : )))) wtedy jest fajnie... DLA TYCH CO JESZCZE NIE PROBOWALI....warto posluchac tej porady.

-proszek meo-b nie nadaje sie do wciagania zbyt, sypki, pieprzny i lekki.
-badac wylacznie wrzucajac najlepiej w zawijce, bombce, kapsie. nie rozpuszczac np w napoju.

Obstawiam, ze opinie odkręcą sie o 180st.

:)) kilkukrotnie zbadane na wlasnym żołądku.
  • 142 / 3 / 0
to jeszcze mało słyszałeś :D

po wypowiedziach widzę, że [cut] rozdaje po 200mg, ciekawe ile ja dostane w bonusie :D

Są jakieś różnice między oralem a sniffem poza długością ładowania? Może te bóle głowy spowodowane są podrażnieniem zatok tak samo jak to bywa z dużą dawką mocnej tabaki...

WARN. Nie mówimy o sklepach - PcP
żartowałem.
  • 142 / 3 / 0
no ja świeżo po :D
~100mg oral na zwale po fuce... %-D

muszę przyznać, że całkiem przyzwoicie wypadł po kilkunastu minutach czuć poprawę nastroju można powiedzieć, że wraca do normalnego poziomu, z czasem znikły też inne dolegliwości zwałki. Niekiedy nawet czuć lekkie pobudzenie psychiczne i fizyczne, empatie i w ogóle podobnie jak po fecie ;] po kilku godzinach działanie powoli słabnie... banie nie bolała, widocznie napierdala tylko po snifie ;-)

została mi jeszcze ~150mg, ciekawe jak porobi bez zwały fetowej ale skoro działa nawet w takich warunkach i w takich małych dawkach to już mi się zaczyna podobać tym bardziej, że lubię furać :-D
wada - "rytualny" sniff :heart: odpada... :-(
żartowałem.
  • 1199 / 8 / 0
Ale i tak za drogo wychodzi zabawa z tym srodkiem imho.
  • 682 / 7 / 0
zalezy do czego chcesz stosowac i w jakiej ilosci, ja przerobilem 2g bufedronu i z 200mg metoksy i rekreacyjnie oba srodki sa do niczego, natomiast w malych dawkach, kolo 20mg (nie mam wagi, ale tyle zeby przykleilo sie do opuszka palca) to fajnie sie po tym pracuje, a po metoksy chyba nawet lepiej
  • 259 / 1 / 0
właśnie testuję,w klamę poszło jakieś 100mg,na bani zapaliła mi się lampka 'JESZCZE!':D ale fajna nawet substancja,podoba mi się.
  • 30 / / 0
Fajnie nie fajnie, nie walcie tego w klame, w nochalusa , zatoke (bo w wiekszosci przypadkow sieje tylko rozpierdyk w dynce, bol, zniesmaczenie i katar - dodatkowo nawet jak dobrze wejdzie to i tak bedzie to moze marne 25% potencjalu jaki moze dac Mtx-Bufisto). Po zastosowaniu BOMBKI , capsułencji specyfik ten NABIERA KOLOROW i jest wart wydanych złotowek. A i cos jeszcze mialem dodac...hymmm zapomnialem...a wiem ktos pisal, ze malo ekonomiczny...no jak by przyrownywac do MDPV to moze i tak :))) ale ogolnie bardzo wydajne w zaleznosci od potrzeby badanie to 50-150mg na lajcie...wiecej to raczej dla doswiadczonych laborantow :P
  • 86 / 3 / 0
jak zwały? %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.