"bym zapomnial mix z innymi stymulo/keto/spidami powoduje wzrost temperatury ,przygłuponieogar a bol głowy po metoxy zamienia w mielenie mozgu na zywca zepsutym mixerem :huh:"
Potwierdzam x 100
Wczoraj dostałem próbkę 200mg. Postanowiłem ok 15:30 zajebać 100mg iv, nic poza jakimś dziwnym posmakiem w płucach, to kolo 17 ostatnie 100mg i.v lekko pobudzenie może nawet i poczułem, godzina 19:10 miałem zacząć zabawę z 4mmc i metylonem w krysztale, do którego dostałem ten bonus.
19:20 Na pierwszy rzut poszło 150mg 4mmc, po tym strzale dopiero poczułem ten bonusowy syf który skopał mnie jak banda dresów kibica odmiennej drużyny, ledwo udało mi się z biurka clony wyszarpać z paczki wjebać i padając na biurko myśląc się doigrałeś, masz gnido za swoje.Na szczęście po jakimś czasie klony zaczęły działać, mój stan stabilizować, głowa pękać,ale chociaż żyje :yay:
p.s (wolę nie myśleć co by było gdybym tak jak planowałem w pierwszym strzale zmieszał 4mmc z bkmdma) :wall:
Podsumowując substancja niegodna użycia nawet jak dostaniecie ją w bonusie :finger:
"Mete, meta" to metedron, metadon ? Tak trudno wam napisać zrozumiale ?
-proszek meo-b nie nadaje sie do wciagania zbyt, sypki, pieprzny i lekki.
-badac wylacznie wrzucajac najlepiej w zawijce, bombce, kapsie. nie rozpuszczac np w napoju.
Obstawiam, ze opinie odkręcą sie o 180st.
:)) kilkukrotnie zbadane na wlasnym żołądku.
po wypowiedziach widzę, że [cut] rozdaje po 200mg, ciekawe ile ja dostane w bonusie :D
Są jakieś różnice między oralem a sniffem poza długością ładowania? Może te bóle głowy spowodowane są podrażnieniem zatok tak samo jak to bywa z dużą dawką mocnej tabaki...
WARN. Nie mówimy o sklepach - PcP
~100mg oral na zwale po fuce...
muszę przyznać, że całkiem przyzwoicie wypadł po kilkunastu minutach czuć poprawę nastroju można powiedzieć, że wraca do normalnego poziomu, z czasem znikły też inne dolegliwości zwałki. Niekiedy nawet czuć lekkie pobudzenie psychiczne i fizyczne, empatie i w ogóle podobnie jak po fecie ;] po kilku godzinach działanie powoli słabnie... banie nie bolała, widocznie napierdala tylko po snifie ;-)
została mi jeszcze ~150mg, ciekawe jak porobi bez zwały fetowej ale skoro działa nawet w takich warunkach i w takich małych dawkach to już mi się zaczyna podobać tym bardziej, że lubię furać :-D
wada - "rytualny" sniff
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.