Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Palenie MDPV
Nieprzeczytany post autor: Ryuu »
Czytałem na pewnym zagranicznym forum że da się to palić w dawkach nie większych niż 5mg. Chciałbym rozpuścić to w jakimś rozpuszczalniku i spryskiwaczem rozpylić po tytoniu lub innym zielu i spalić to z bonga.

Czy to dobry pomysł?
W czym moge rozpuścić MDPV?
  • 2814 / 14 / 0
Re: Palenie mdpv
Nieprzeczytany post autor: PcP »
Ryuu pisze:
W czym moge rozpuścić mdpv?
Joshua C. Yohannan* and Joseph S. Bozenko, Jr.,The Characterization of 3,4-Methylenedioxypyrovalerone (MDPV),Microgram Journal ,Vol 7 No 1 ([url=http://panczypani.pl/hyperreal/reupload/The%20Characterization%20of%203,4-Methylenedioxypyrovalerone%20(MDPV).pdf]PDF[/url]) pisze:
Solubility (as hydrochloride): [Chloroform: Soluble;Methanol: Soluble; Deionized H2O: Soluble]
---
Rozpuszczalność (jako chlorowodorek): [Chloroform: rozpuszczalny; Metanol: rozpuszczalny; Woda destylowana: rozpuszczalny]
Chlorowodorek palony może być szkodliwy.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: BS »
Abstrahując od szkodliwości palenia chlorowodorku to imo lepiej będzie to palić z folii niż naniesione na susz
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 19 / 0
po kiego chuja chcecie to palić? Macie zamiar z MDPV zrobić polish meth? Walnij sobie krechę z 30-stki a nie zamkniesz oczu na 24h ;)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 481 / 5 / 0
ja waliłem po 80-120mg na raz w nocha i na mnie to nie działa wcale to MDPV,tylko pikawa mocniej bije,mogę normalnie spać po tym.
  • 261 / 2 / 0
Waporyzacja
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
Jakiś wałek z tą waporyzacją. Żadnego rushu. Rozmazania. Nie doświadczyłem żadnego "I feel so fucking good!" czy czegoś w tym stylu. Działać jakoś działa inaczej, ale żeby od razu "super crack"? - to jakaś ściema albo ja coś źle robię. Wiem, że palenie HCl jest szkodliwe itp. ale nie wiem za bardzo jak to sfreebaseować.

Próbowałem na różne sposoby: folia + rurka, faja szklana z okrągłym cybuchem coś jak te (proszek do bańki i delikatne podgrzewanie z ciągłą kontrolą wysokości nad ogniem:
[ external image ][ external image ]

Na mnie nie ma ta zabawka jakichkolwiek efektów przy tej drodze podania. Palenie MDPV to strata materiału.

Dodatkowo jak podgrzejesz towar do zbyt wysokiej temperatury, poleci czarno-brązowo-biały duszący dym. Znaczy to, że właśnie puściłeś z dymem (spaliłeś a nie zwaporyzowałeś) swoją porcję MDPV i możesz spuścić w kiblu resztę materiału zanim zrobisz sobie krzywdę (to, że nie wyszło ci palenie to znak, żeby więcej nie tykać tego syfu) lub przekazać MI do badaniom :*) info na PW :-D

Co dziwne niby nic nie czuje ale ochotę palić ten szit mam dalej %-D
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ryuu »
A nie dało by sie tej soli, przekształcić do postaci freebase? Gdzies czytałem że za pomocą sody oczyszczonej przy czym nie jest to potwierdzone. W takiej postaci nie truło by tak palenie, a zależy mi na tym udeżeniu przy paleniu MDPV, całkowicie inaczej działa niż przy podaniu w inny sposób.
  • 2814 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: PcP »
Z pewnością można przekształcić przy użyciu NaOH.

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
Kombinujcie chłopaki , kombinujcie. Gra warta świeczki.
  • 481 / 5 / 0
jak to zrobić i jak to sieka ? offtop-genialny avatar,coka nostra wymiata.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.