Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ryuu pisze:W czym moge rozpuścić mdpv?
Joshua C. Yohannan* and Joseph S. Bozenko, Jr.,The Characterization of 3,4-Methylenedioxypyrovalerone (MDPV),Microgram Journal ,Vol 7 No 1 ([url=http://panczypani.pl/hyperreal/reupload/The%20Characterization%20of%203,4-Methylenedioxypyrovalerone%20(MDPV).pdf]PDF[/url]) pisze:Solubility (as hydrochloride): [Chloroform: Soluble;Methanol: Soluble; Deionized H2O: Soluble]
---
Rozpuszczalność (jako chlorowodorek): [Chloroform: rozpuszczalny; Metanol: rozpuszczalny; Woda destylowana: rozpuszczalny]
Próbowałem na różne sposoby: folia + rurka, faja szklana z okrągłym cybuchem coś jak te (proszek do bańki i delikatne podgrzewanie z ciągłą kontrolą wysokości nad ogniem:
[ external image ][ external image ]
Na mnie nie ma ta zabawka jakichkolwiek efektów przy tej drodze podania. Palenie MDPV to strata materiału.
Dodatkowo jak podgrzejesz towar do zbyt wysokiej temperatury, poleci czarno-brązowo-biały duszący dym. Znaczy to, że właśnie puściłeś z dymem (spaliłeś a nie zwaporyzowałeś) swoją porcję MDPV i możesz spuścić w kiblu resztę materiału zanim zrobisz sobie krzywdę (to, że nie wyszło ci palenie to znak, żeby więcej nie tykać tego syfu) lub przekazać MI do badaniom
Co dziwne niby nic nie czuje ale ochotę palić ten szit mam dalej
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.