chyba najlepiej wiem ile dla mnie jest dobrze? :p a z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
Zedpan pisze:(...) z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
A teraz jest moda na "gimbusy" - chociaż, o ile mnie pamięć nie myli, 16 to już liceum, ale pierwsza klasa, jeszcze się nie przyzwyczailiśmy, że ziomy są już ok, nie? ;]
@topic:
Sposobów jest wiele. Np. zbyt długie przerwy między machami - powyżej 10godzin robi się naprawdę nieznośnie.
Breslau jest niemieckie!
Kvjon pisze:Ty masz chyba uczulenie na tych mudźynów. A tak przy okazji Ty jesteś ten laska z Chłopaki nie płaczą? O widzisz w tym filmie tez jarali, podobał Ci się? A easy rider, albo grandmasboy? (...)
"Chłopaki..." to film mojego życia, ziombel ;-)
A uczulenie mam z pewnością za sprawą znajomych.
@topic: Niech Wam matka wpadnie godzinę wcześniej z pracy, to zobaczycie, co to jest "zepsucie fazki" ;>
- No co jest?
- Ty pamiętasz o tej siódemce*, bo jestem teraz w dołku finansowym?
- eee...
*chodzi o 7PLN, pożyczone, zapomniane, a telefon dostałem wczoraj zaraz po spaleniu :-/ I tak się wczułem, że było huj, po spaleniu.
brutal pisze:boze jak mozna byc takim tepym chujem ?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.