Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 250 / 1 / 0
- kolejny raz double. prosze usunac :]
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2010 przez Kvjon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 107 / / 0
mi najgorzej psują banie osoby, które chcą sie zakurwić mocno i zgonować, a do tego namawiają mnie. teksty typu "no pal kurwa, ze mna nie zapalisz" albo "przeciez mało zapaliłeś , jeszcze potrzebujesz" lub "phiii zadnej chmury nie wypuściłeś"

chyba najlepiej wiem ile dla mnie jest dobrze? :p a z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
  • 509 / 2 / 0
Zedpan pisze:
(...) z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
Czytujesz, albo czytywałeś CD-Action ? Kminisz dział Action Redaction? Dział z listami i odpowiedziami, i kiedyś zapytali Smugglera, czemu przypierdala się do 13latków akurat.

A teraz jest moda na "gimbusy" - chociaż, o ile mnie pamięć nie myli, 16 to już liceum, ale pierwsza klasa, jeszcze się nie przyzwyczailiśmy, że ziomy są już ok, nie? ;]

@topic:
Sposobów jest wiele. Np. zbyt długie przerwy między machami - powyżej 10godzin robi się naprawdę nieznośnie.
  • 1519 / 20 / 0
No mi zawsze wychodzą długie przerwy między machami jak pale sam, np przed kompem. A 2 razy zdażyło mi sie zbic przyjemną fazke.. wypiciem kawy. Normalnie cała faza ucieka, pach.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 509 / 2 / 0
Re: Re:
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
Kvjon pisze:
Ty masz chyba uczulenie na tych mudźynów. A tak przy okazji Ty jesteś ten laska z Chłopaki nie płaczą? O widzisz w tym filmie tez jarali, podobał Ci się? A easy rider, albo grandmasboy? (...)
Tak, ten Laska - znaczy się tak mnie nazwał kumpel, bo rzekomo jestem fhuj podobny.
"Chłopaki..." to film mojego życia, ziombel ;-)
A uczulenie mam z pewnością za sprawą znajomych.

@topic: Niech Wam matka wpadnie godzinę wcześniej z pracy, to zobaczycie, co to jest "zepsucie fazki" ;>
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 499 / 2 / 0
tak, najbardziej psuje mi faze jakis koles w ogole nie pasujacy do towarzystwa z ktorym przebywam zazwyczaj a tylko przybłakał sie z jakims innym kumplem
  • 509 / 2 / 0
Drin Drin.
- No co jest?
- Ty pamiętasz o tej siódemce*, bo jestem teraz w dołku finansowym?
- eee...

*chodzi o 7PLN, pożyczone, zapomniane, a telefon dostałem wczoraj zaraz po spaleniu :-/ I tak się wczułem, że było huj, po spaleniu.
  • 499 / 2 / 0
oj to tez jest wkurwiajace jeszcze sumy 20 zl 50zl pozyczyles to musisz oddac ale takie drobne jakie 5 ziko? boze jak mozna byc takim tepym chujem ?
  • 509 / 2 / 0
brutal pisze:
boze jak mozna byc takim tepym chujem ?
Tzn. którego z nas masz na myśli: mnie czy tego, co mi pożyczył?
  • 499 / 2 / 0
mam na myśli tych którzy chcą swoje 2 zł czyli na to wychodzi ze tego co ci pożyczył
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.