Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 250 / 1 / 0
- kolejny raz double. prosze usunac :]
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2010 przez Kvjon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 107 / / 0
mi najgorzej psują banie osoby, które chcą sie zakurwić mocno i zgonować, a do tego namawiają mnie. teksty typu "no pal kurwa, ze mna nie zapalisz" albo "przeciez mało zapaliłeś , jeszcze potrzebujesz" lub "phiii zadnej chmury nie wypuściłeś"

chyba najlepiej wiem ile dla mnie jest dobrze? :p a z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
  • 509 / 2 / 0
Zedpan pisze:
(...) z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
Czytujesz, albo czytywałeś CD-Action ? Kminisz dział Action Redaction? Dział z listami i odpowiedziami, i kiedyś zapytali Smugglera, czemu przypierdala się do 13latków akurat.

A teraz jest moda na "gimbusy" - chociaż, o ile mnie pamięć nie myli, 16 to już liceum, ale pierwsza klasa, jeszcze się nie przyzwyczailiśmy, że ziomy są już ok, nie? ;]

@topic:
Sposobów jest wiele. Np. zbyt długie przerwy między machami - powyżej 10godzin robi się naprawdę nieznośnie.
  • 1519 / 20 / 0
No mi zawsze wychodzą długie przerwy między machami jak pale sam, np przed kompem. A 2 razy zdażyło mi sie zbic przyjemną fazke.. wypiciem kawy. Normalnie cała faza ucieka, pach.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 509 / 2 / 0
Re: Re:
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
Kvjon pisze:
Ty masz chyba uczulenie na tych mudźynów. A tak przy okazji Ty jesteś ten laska z Chłopaki nie płaczą? O widzisz w tym filmie tez jarali, podobał Ci się? A easy rider, albo grandmasboy? (...)
Tak, ten Laska - znaczy się tak mnie nazwał kumpel, bo rzekomo jestem fhuj podobny.
"Chłopaki..." to film mojego życia, ziombel ;-)
A uczulenie mam z pewnością za sprawą znajomych.

@topic: Niech Wam matka wpadnie godzinę wcześniej z pracy, to zobaczycie, co to jest "zepsucie fazki" ;>
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 499 / 2 / 0
tak, najbardziej psuje mi faze jakis koles w ogole nie pasujacy do towarzystwa z ktorym przebywam zazwyczaj a tylko przybłakał sie z jakims innym kumplem
  • 509 / 2 / 0
Drin Drin.
- No co jest?
- Ty pamiętasz o tej siódemce*, bo jestem teraz w dołku finansowym?
- eee...

*chodzi o 7PLN, pożyczone, zapomniane, a telefon dostałem wczoraj zaraz po spaleniu :-/ I tak się wczułem, że było huj, po spaleniu.
  • 499 / 2 / 0
oj to tez jest wkurwiajace jeszcze sumy 20 zl 50zl pozyczyles to musisz oddac ale takie drobne jakie 5 ziko? boze jak mozna byc takim tepym chujem ?
  • 509 / 2 / 0
brutal pisze:
boze jak mozna byc takim tepym chujem ?
Tzn. którego z nas masz na myśli: mnie czy tego, co mi pożyczył?
  • 499 / 2 / 0
mam na myśli tych którzy chcą swoje 2 zł czyli na to wychodzi ze tego co ci pożyczył
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.