chyba najlepiej wiem ile dla mnie jest dobrze? :p a z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
Zedpan pisze:(...) z takimi tekstami zazwyczaj wyskakują 16 latki, sam nie wiem czemu.
A teraz jest moda na "gimbusy" - chociaż, o ile mnie pamięć nie myli, 16 to już liceum, ale pierwsza klasa, jeszcze się nie przyzwyczailiśmy, że ziomy są już ok, nie? ;]
@topic:
Sposobów jest wiele. Np. zbyt długie przerwy między machami - powyżej 10godzin robi się naprawdę nieznośnie.
Breslau jest niemieckie!
Kvjon pisze:Ty masz chyba uczulenie na tych mudźynów. A tak przy okazji Ty jesteś ten laska z Chłopaki nie płaczą? O widzisz w tym filmie tez jarali, podobał Ci się? A easy rider, albo grandmasboy? (...)
"Chłopaki..." to film mojego życia, ziombel ;-)
A uczulenie mam z pewnością za sprawą znajomych.
@topic: Niech Wam matka wpadnie godzinę wcześniej z pracy, to zobaczycie, co to jest "zepsucie fazki" ;>
- No co jest?
- Ty pamiętasz o tej siódemce*, bo jestem teraz w dołku finansowym?
- eee...
*chodzi o 7PLN, pożyczone, zapomniane, a telefon dostałem wczoraj zaraz po spaleniu :-/ I tak się wczułem, że było huj, po spaleniu.
brutal pisze:boze jak mozna byc takim tepym chujem ?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.